Odotusta

tiistai 17. maaliskuuta 2009

Tilasin viime perjantaina kalliin kasan lankoja netistä, mutta posti ei ole vieläkään tuonut niitä. Odottaminen on varsin rasittavaa, varsinkin kun haluaisin jo päästä uuden projektin kimppuun. Löysin nimittäin ihanan saalin ohjeen uudesta Wenlan Chian "Isot puikot, paksu lanka" -kirjasta, ongelma on vain se, että malli on kudottu eikä virkattu, ja virkkuuharrastuksen aloittaessani "vannoin", että neulomiseen en sitten kyllä koskaan tule sortumaan. Jäi nimittäin sen verran katkerat muistot eripari villasukista ja kaulahuiveista, jotka vain jatkuivat ja jatkuivat mutta eivät koskaan valmistuneet:)

No, niin vain yksi nätti saali sai mielen muuttumaan, ja viikonlopuksi raahasinkin kotiin kasan "näin opit neulomaan" -opuksia kirjastosta. Nyt on sitten oikeat ja nurjat silmukat tuoreessa muistissa, tosin pieni paniikki meinasi iskea, kun huomasin, että saali kudotaan suurimmaksi osaksi nurjilla silmukoilla...Ne kun eivät ole kovin kivoja silmukoita, putoilevat vaan ja ovat ihan eri kokoisiakin. Toisin sanoen tästä projektista on tulossa vähintäänkin mielenkiintoinen, saa vaan nähdä minkälaista höttöä saan aikaiseksi kalliista mohairlangoista.

Ja jotta tämä ei menisi ihan tekstiksi koko homma, laitan kuvan edellisestä isosta projektistani. Torkkupeitto on virkattu Novita Kaarna-langasta ja ohje löytyy Skarpmon kirjasta "Trendikkäät virkkausmallit". Peitosta tulikin varsin ihana, pehmoinen ja lämmin niin kuin pitikin. Tosin päättelyvaiheessa kävi pikku kömmähdys, leikkasin nimittäin yhden solmitun langan kun luulin sen jo päätelleeni, ja nyt tarkkailen kauhulla, josko koko peitto alkaa purkaantua.
.

Ei kommentteja :

Proudly designed by | mlekoshi Playground |