Tehotorstai

torstai 9. huhtikuuta 2009

Päivän saldo on huikea: on käyty kaupassa, on siivottu, on leivottu kakku, on askarreltu ja on saatu taas valmiiksi yksi huivi! Erittäin tehokas torstai siis. Alla olevan minkranssin askartelin näin pääsiäisen kunniaksi, vaikka se ei mitenkään erityisen pääsiäishenkinen olekaan. Onpahan jotain väriä ja kimallusta ovessa. Kranssin "puuosa" on tiimarista, ja siihen on kierretty metallilankaan pujoteltuja helmiä. Silkkinauhaa ei taaskaan löytynyt kuin vaatekaapista, paitojen ja mekkojen henkarinauhat on kyllä käteviä hätäaskartelutilanteissa.


Apilahuivini valmistui myös viimein. Siitä tuli ihan kiva ja kuvissakin se näyttää nätiltä, mutta jokin siinä kuitenkin kaikesta huolimatta tökkii. Tykkään mallista edelleen tosi paljon, mutta ehkä en vain koe sitä oman tyylisekseni. Jotenkin huivi on niin kauhean vaikea asetellakin kaulaan, ja sitten kun sen saa aseltua, pitää sitä korjailla koko ajan.Ohje on muuten GarnStudion, ja huivi on virkattu kaksinkertaisesta Novitan Bambino -langasta. Ohuemmasta langasta virkattuna se toimisi ehkä jopa paremmin, ja ajattelin kokeilla ohjetta joskus vielä esim. Floricasta. Tämä versio Apilahuivista menee kuitenkin lahjoitukseen, tässä on niin monia syntymäpäiviä tulossa, että takuulla löydän sille oikean omistajan.

Hups muuten, tälläiset opukset tipahtivat postiluukusta:) Sormia alkaa syyhyttää heti kun töihin soitetaan, ja pian ollaankin netissä naputtelemassa että "order order". Mutta näitä mä oikeasti tarvin! Muuten ei muut asiakkaat saa niitä ikinä lainaksi kirjastosta, koska ne on koko ajan mulla! Varsinkin tuo Hurmaavat huivit on aivan hurmaava, ihania neulottuja ja virkattuja ohjeita, joiden joukossa on hieman erikoisempiakin tapauksia. Tuo kannessa oleva huivi on itse asiassa seuraava projektini, tahtoo jo aloittaa sen:)

Nyt hyvät pääsiäisentoivotukset, tämä tyttö aloittaa pääsiäisen vieton nyt!

Ei kommentteja :

Proudly designed by | mlekoshi Playground |