Alusta aloittamisen riemua

maanantai 4. toukokuuta 2009

Viimeisin viikko on ollut aika lailla hiljaiseloa kaiken kanssa (johtuisiko vapusta..). Sain jo keeppini hyvään vauhtiin, mutta lauantaina aloin jahkailemaan, josko siitä kuitenkin tulee liian leveä. Mallitilkku nimittäin ei pitänyt ihan paikkaansa, joten menin vähän lisäilemään silmukoita omiin nimiini. Aloitin siis koko homman alusta. Päätän sitten jossain vaiheessa, että kumpi versio joutaa purettavaksi.


Malli on kyllä huippuhauska, ei pääse tylsistymään kun joka kierroksella tehdään jotain erilaista. Tosin tämä voi olla rasittavaakin, kuten huomasin eilen kun yritin katsoa televisiota samalla. Sain taas aloittaa Versio 2:n melkein alusta huomatessani kivoja pikku virheitä siellä sun täällä.

Parit korvakorut sentään ovat valmistuneet. Yhdet mustat ja yhdet renkaat. Molempiin löytyy ohjeet Sara Schwittekin kirjasta Perfect Match - Earring Designs for Every Occasion. Kyseisestä kirjasta löytyy muuten niin monta ihanaa ja luovaa ohjetta, että suosittelen sitä kaikille!

Näissä mustissa korvakoruissa on käytetty 0,6 mm hopeoitua metallilankaa ja tavallisia lasihelmiä. Keskimmäisiin rinkuloihin minulla ei ollut sopivia helmiä liimattavaksi, joten väritin keskustat maalitussilla mustaksi. Toimii se niinkin, ja ihan hyvältä näyttää :)Renkaat eivät onnistuneet ihan täydellisesti, vaikka niistä ihan hauskat tulikin. Helmet olisivat saaneet olla vähän pienempiä ja lasisia, muovihelmet kun antavat aina vähän halvan vaikutelman. Eiköhän näitä kuitenkin jossain vaiheessa tule käytettyä. Renkaiden metallilanka on muuten 0,8 mm ja helmien kieputukseen käytetty lanka 0,6 mm.

Ei kommentteja :

Proudly designed by | mlekoshi Playground |