Hienon neidin hienostuneet hansikkaat

torstai 21. toukokuuta 2009

Hienostelu alkakoon! Tässä pitäisi nyt päästä vaikka teekutsuille, koska täydelliset hienon neidin hienostuneet hansikkaani ovat valmiina käyttöön. Ne ovat söpöt, hienot ja hieman hupaisat. Saavat hymyilemään. Ja tietenkin ne istuvat pikku kätösiini kuin ne olisi tehty niille, koska ne ON oikeasti tehty niille. Ohjetta pienempi koukku ja ohuempi lanka oli kyllä hyvä veto.


Malli: # 61 Ihanat-käsineet (Novita kevät 2008)
Lanka: Anchor Freccia virkkauslanka (Halvin ja pienin kerä mitä Anttilasta löytyi)
Kulutus: Vajaa 50g
Virkkuukoukku: 1,50 mm

Malli ei loppujen lopuksi ollut vaikea, kunhan ohjetta seurasi sokeasti eikä ajatellut sitä, mikä on loogista ja mikä ei. Aikamoista näpertelyähän koko homma oli, mutta jos näpertelystä tykkää (niin kuin minä), niin tämä projekti on juuri oikea.

Tässä vielä lisää kuvia. Kuvausasennot ovat täsmälleen samat kuin Novitan lehdessä, mutta en keksinyt parempiakaan...
Hansikkaiden lisäksi olen haaveillut sellaisesta keimailevasta pikkupäähineestä. Tiedättekö, sellaisesta, joka kiinnitetään toiselle puolelle päätä ja jossa on rusetteja ja tylliä, ja joka flirttailevasti laskeutuu otsalle tai silmille. Vähän niin kuin tähän, tähän tai tähän tyyliin. Itse asiassa Lontoossa ollessani hipelöin sellaista yhdessä vintage second hand -liikeessä, mutta jätin ostamatta.

Syitä epäröintiin:
1) Missä oikeasti pidän sellaista. Pitäisi olla tiedossa jotkut todella juhlavat juhlat, sillä luulen, ettei mulla kuitenkaan riitä pokkaa iskeä sellaista päähäni baariin mennessä. Toisaalta eihän se haittaa, vaikka se jäisikin kaappiin käyttämättömänä. Voisin kuitenkin hipelöidä sitä aina välillä ja hienostella sillä kotona ja laittaa sen päähäni vaikka siksi aikaa, kun katson telkkaria.
2) Silmälasit. Jotenkin musta tuntuu, että haaveilemani kaltainen päähine ei sovi silmälasien kanssa. Ja minähän en silmälaseistani luovu. Rakastan niitä enkä osaa olla niitä ilman, ne ovat kuin osa minua. Täytyisi siis keksiä jokin keino yhdistää silmälasit ja päähine. Ehkä pitää tyytyä päähineeseen, jonka tyllit ei tule silmille.

Kuvailemani kaltaisen hiushärpättimen/päähineen tekeminen ei varmaan voi olla kovin vaikeaa. Mustaa tylliä mulla jo on, joten pitäisi vain löytää joku kiva hiuskoriste tai rintaneula, johon sitä tylliä yhdistää. Se taitaakin olla yksi seuraavista projekteistani...
Proudly designed by | mlekoshi Playground |