Henkari

tiistai 30. kesäkuuta 2009

Valmistuneiden käsitöiden esittely on ollu viime aikoina vähäistä. Syy on "single-minded" lähestymistapani asioiden tekemiseen, en näköjään osaa tehdä kuin yhtä asiaa kerrallaan. Nytkin tulin siihen tulokseen, että virkkaan mekkoni loppuun ennen kuin aloita mitään uutta, koska siitä muusta ei näytä tulevan yhtään mitään. Minulla ei kerta kaikkiaan riitä mielenkiintoa kuin yhteen projektiin kerrallaan. Toisaalta olen muissakin asioissa samanlainen: minulla on harvoin montaa kirjaa yhtä aikaa kesken ja opiskeluprojektitkin tykkään tehdä niin, että teen yhden loppuun ennen kuin aloitan uuden.

Apua, kuulostan ihan mieheltä! Putkiaivolta! :D

Putkiaivojeni tuotosta on seuraavanlainen henkarin kaunistus -operaatio. Otetaan yksi mitätön rautalankahenkari ja kieputetaan sen ympäri kauniita helmiä. Tsadam, tuloksena on koristeellinen ripustin juhlamekolle. Me likes!Onkohan henkari muuten ihan oikeaoppinen suomen kielen sana vai onko se murretta? Vähän niin kuin pultut on oikeasti lahkeet, tarakka on kannatin ja pyörän lesta on pyörän istuin. Joskus on niin vaikea tietää, koska puhuu oikein ja koska ei...

2 kommenttia :

Villasukka kirjoitti...

Henkari tulee varmaankin ruotsin sanasta hängare, ja onhan olemassa vaatepuu? Mulle lahkeet on puntit ja tarakan sijaan pari kaveria puhuu ritsistä. Pyörän lestasta en ole ikinä kuullutkaan.

hillanen kirjoitti...

Voikun sievä :) Kaikkee vois tosiaan aina koristella, jos sais aikaiseksi..

Proudly designed by | mlekoshi Playground |