Kesä hiuksissain

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

"...Anna tuulen puhdistaa
nostaa helmoja
heittää hiukset sekaisin
kevätmyrskyn kastella
mekko liimata kiinni vartaloosi
niin olet kaunis
kaunis
ja maailma on sun..."


Tehosekoittimen Maailma on sun -biisi on yksi kaikkien aikojen kesäbiisisuosikkejani. Se on niin kaunis ja siitä välittyy kesän olemus niin hyvin, että mieleni tekee mennä aina tanssimaan sateeseen kun kuulen sen. Tunnen varsinkin kertosäkeen lyriikat omakseni, sillä minulle kesäfiilistä on juuri tuuli hiuksillani ja mekko päälläni.

Hiuksista puheenollen (hiuksista piti olla puhe alunperinkin, mutta jotenkin harhauduin tuohon Tehiksen biisiin), nyt minäkin olen saanut kesän hiuksiini. Olen viime aikoina tykästynyt kaikenlaisiin hiuskoristeisiin ja tänään kaupungilla käydessäni ostin niitä kolme!Tämä valkoinen kukkaihanuus on Glitteristä ja se on täydellinen juhannusseuralainen sitruunankeltaiselle mekolleni. Ihanaa, kun ei tarvitse miettiä mitä laittaa juhannuksena päälleen:)Valkoinen panta on Indiskan alesta ja musta Glitteristä. Molemmat ovat trikoopantoja, ja trikoopanojen ongelma on aina se, että ne pysyvät niin huonosti päässä. Voikin olla, että leikkaan mustan ruusukkeen kokonaan irti pannasta ja laitan siihen pinnin.

Joka tapauksessa, näissä kukkaisissa tunnelmissa toivotan kaikille jo hyvää juhannusta. Paistakoon aurinko ja heitelköön tuulenvire hiuksianne koko juhannuksen!

Ei kommentteja :

Proudly designed by | mlekoshi Playground |