Kirpputoriterapiaa

tiistai 9. kesäkuuta 2009

Olemme lähdössä Tukholmaan pienelle viikonloppureissulle kesäkuun lopussa, mistä syystä olen yrittänyt olla viimeisen puolitoista kuukautta ostolakossa. Lakkoni on koskenut lähinnä vaatteita, sillä niitä tarttuu kaiken maailman alennusmyynneistä niin helposti mukaan. Jos saisi tällä tavalla vaikka vähän säästettyä, niin voi sitten Tukholmassa shoppailla oikein kunnolla:)

Heti lakkoni alussa kuitenkin totesin, että kirpputoreja on ihan turha sisällyttää "kiellettyjen" kauppojen listalle. Ne kun ovat ihan kuin terapiaa, mieli ja sielu lepää kun saa penkoa ja metsästää aarteita. Ja sitten ne on vielä niin edullisia. Mutta terapiaa ennen kaikkea.

Viimeisten viikkojen aikana terapeuttiset penkomiseni ovat johtaneet seuraavanlaisiin löytöihin:Nätti vihreä retropurkki, 2 €. Löytyi Vaasan Palosaaren uudelta oudolta minikirppikseltä, joka on auki vain keskiviikkoisin. Todella mini oli, mutta tavarat olivat ihania!Keskustan uudelta citykirppikseltä kesätoppi 1 € ja vyyhti Pirkkalankaa, 2 €. Lanka oli vähän karheaa, mutta väri oli kiva. Ehkä joskus opettelen neulomaan ne villasukat.


Ihana antiikkinen riipus peilimäisellä isolla vihreällä kivellä ja pienillä "timanteilla", vain 0,50 €!! Löysin tämän kauneuden Ewa & Adam -kirppikseltä, ja hypin melkein tasajalkaa ilosta kun näin sen. Rihkamaahan se vain on, mutta minkälaista! Ihanaa, ihanaa ja niin kiiltävää:)Turkoosit jättihelmet, 5 e. Myös nämä ovat löytö Palosaaren uudelta minikirppikseltä. Ovat olleet jo kovassa käytössä, tykkään hirmuisesti väristä ja massiivisuudesta. Mitkään maailman mukavimmat ne eivät ole kaulassa, koska ne painavat paljon ja hiertävät kivasti niskasta. Kuvan musta tunikamekko on keskustan citykirppikseltä, 3 €. Trikoomekkoja ei todellakaan voi koskaan olla liikaa.

Virkkausrintamalla olen lähinnä purkanut ja purkanut ja vielä vähän purkanut. Ensiksi mekkoni hameosan klustereista tuli liian löysiä, sitten tajusin haluavani mekosta paljon lyhemmän kuin mallissa ja viimeiseksi vielä huomasin jossain vaiheessa silmukoiden salaperäisesti lisääntyneen. Kaiken tämän klustereiden vääntämisen ja purkamisen jälkeen voin kyllä todeta, että en todellakaan rakasta niitä.

Tämän hetkinen saldo on kuitenkin tämä:

Yläosan tilkku on hameosan alku ja alaosan tilkku on mallitilkku mekon yläosasta. Kaikesta purkamisesta huolimatta olen saanut kuitenkin riemuita yhdestä historiallisesta tapahtumasta, nimittäin siitä, että mallitilkkuni oli ensimmäisen kerran elämäni aikana samankokoinen kuin mallissa sanottiin että sen pitikin olla! Jihaa!

3 kommenttia :

hillanen kirjoitti...

Blogisi on kaunis, huokailen täällä. Ihania löytöjä myös!

Serayna kirjoitti...

Voi kiitos! Kiva kun joku jaksaa kommentoida, tietää etten höpöttele pelkälle bittiavatuudelle:)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tuo vihreä riipus!! Tahtoo tahtoooo! :D

-Uniela

Proudly designed by | mlekoshi Playground |