Minäkö muka materialisti?

tiistai 30. kesäkuuta 2009

Äh, tänään oli ensimmäinen työpäivä viikon ja yhden päivän loman jälkeen. Ei tunnu kivalta. Voisin helposti lomailla vielä pari viikkoa.

Kotiuduimme sunnuntaina illalla Tukholmasta ja voi mikä armottoman ja raskaan ihana shoppailumatka se olikaan! Tukholma on helposti kyllä parhaita shoppailukaupunkeja missä olen ollut, Pariisit ja Barcelonat jää toiseksi. Tukholman suurin etu on kaupungin hallittavuus, kaupunki ei ole liian iso ja liikkeet ovat keskittyneet selkeästi tietyille alueille. Lisäksi sieltä löytää kaikki kivat eurooppalaiset merkit ja tietysti kaikki kivat ruotsalaiset (ruotsalaiset osaa hommansa myös muodin suhteen).

Tuli hieman kyllä porvarillinen ja materialistinen olo kun Visa vinkui ja aina vain teki mieli seuraavaan mielenkiintoisen näköiseen kauppaan. Kun se hipelöiminen ja ostaminen ja omistaminen on niin hiisin kivaa ja nautinnollista:D Ja voi niitä Södermalmin vintage second hand -liikkeitä, meinasin ruveta ihan hyperventiloimaan Beyond Retrossa kaiken sen vaatemäärän (ja hintojen) takia ja Judithissa olin itkeä ilosta nähdessäni kaikki ne mekot. Ei voi kuin todeta, että Suomessa second hand -toiminta on ihan lapsenkengissä verrattuna muihin euroopan maihin.

Kun tämänkertainen postaus kerran meni näin muotibloggaukseksi, niin pitää esitellä ne ostoksetkin. Saldo kaksi mekkoa ja neulejakku (huom. kaikki alesta:). Tietysti kuvittelitte kaiken tämän hehkutuksen jälkeen, että olen ostanut vaikka mitä, mutta ei. Se kaupoissa kiertely ja katselu on se suurin huvi.
Molemmat mekot ovat Urban Outfittersistä, joka sekin oli mekkojen luvattu taivas. Ylempi vihreävalkoinen "jätskimekko" on täydellinen kesämekko ja täydellinen se on etenkin värinsä takia. Olen muistaakseni jo melkein pari vuotta etsinyt vihreävalkoista mekkoa, tosin pallokuosilla. Raidat on kuitenkin lähes yhtä kivat. Alempaan pandamekkoon ihastuin kankaan takia, lisäksi siniset napit ja taskut ovat suloiset. Kuva ei todellakaan tee mekolle oikeutta, se näyttää paljon paremmalta päälläni ;DTämä Odd Mollyn neulejakku/takki on varmaan tähän asti kallein yksittäinen vaateostokseni. Se oli kuitenkin juuri sitä mitä etsin, eli kevyt jakkumainen neule, joka käy kesällä takista. Takana on yksityiskohtina pienet violetit rusetit, en hoksannut ottaa niistä kuvaa. Olen jo pidemmän aikaa ihastellut Odd Mollyn vaatteita, jotka kuitenkin usein ovat sen verran erikoisia, etten osaisi pukeutua niihin. Neuletakki on kuitenkin juuri sopivasti minua <3

Ei kommentteja :

Proudly designed by | mlekoshi Playground |