Tule jo!

maanantai 1. kesäkuuta 2009

Rakastuin jo jokusen aikaa sitten Ravelryssä yhteen aivan ihanaan virkattuun mekkoon. Ohjeen sisältävä lehti oli kuitenkin työn ja tuskan takana löytää, koska sitä myi vain pari jenkkiläistä nettifirmaa, joiden minimitilaus oli 60$ + järkyttävät postikulut päälle. Laitoin Ravelryssä kuitenkin kyselyn ohjeesta, ja eräs ystävällinen ja ihana sielu vinkkasikin paikan, josta sen sai tilattua hintaan 12 $. Laitoin heti tietenkin visan vinkumaan, ja nyt tuo ihanuuden paperiversion on tulossa luokseni! Toivottavasti hyvin pian! Tahtoo jo aloittaa sen!


Väliprojektina aloin virkata vauvan tossuja, mikä on ihan absurdia. Ei, minulla ei todellakaan ole vielä vauvakuumetta eikä kukaan ystävänikään ole raskaana. Tai ainakaan vielä, yksi ystäväni on kyllä vauvantekopuuhissa. Noh, ainakaan kukaan ei ainakaan voi väittää, ettenkö olisi hyvissä ajoin liikkeellä:) Oikeasti tossujen takana oli nerokas ideani päästä eroon yhdestä epämääräisestä lankakerästä, että voin ostaa lisää epämääräisiä lankakeriä. Ja tuosta vaaleasta keltaisesta tuli heti mieleen vauvat.


Vähän kyllä arveluttaa, että minkälaiselle jättiläisvauvalle tossut on tarkoitettu, koska ohjeessa sanotaan niiden olevan alle 1-vuotiaiden kokoa, mutta minusta ne näyttävät olevan vähintäänkin 2 vuoden ikäisten kokoa. Haluaisin sanoa, ettei se voi johtua ainakaan siitä, ettenkö olisi tehnyt kaikkea ohjeen mukaan, mutta en voi. Niin yksinkertainen kuin ohje onkin, niin siitä on saatu paikoin varsin kryptinen. Lempikohtani on ehdottomasti tämä: "virkkaa edestakaisin niin, että virkkaat aina krs:n lopussa ps:n pitkän s:n seuraavaan s:aan". Siis WHAT? Mikä pitkä s?! Pitkä sivu? Pitkä silmukka? Koko lause on oikea epämääräisyyden multihuipentuma, sanon minä. Ei ilmeisesti auta kuin purkaa ja keksiä uusia tulkintoja ohjeelle. Ehkä tossut sitten alkaa muistuttaa enemmän tossuja kuin pieniä veneitä.

1 kommentti :

Flikka kirjoitti...

Ihana tosiaan tuo mekko! Joskus nuo ohjeet on kyllä kryptisiä, välillä täytyy itse järkeillä ja kokeilla mikä toimisi.

Proudly designed by | mlekoshi Playground |