Tuli jo!

keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Posti toi mekkoni ohjeen, voi tätä ilon päivää! Varauduin paljon pitempään odotteluun, mutta kerrankin näin, että tilaus tuli etuajassa. Hain äsken myös langat, 5 kerää hopeanharmaata Tenneseetä. Täytyy sanoa, että halvaksi tulee mekko, jos nuo kerät riittää. Ei kaupasta saisi mitään vastaavaa 19,50 eurolla.

Kuten huomaatte, olen äärimmäisen tylsä ja teen mekon samanvärisestä langasta kuin ohjeessa. Mutta minkä sille voi, mekko on niin <3 kaikessa kokonaisuudessaan, etten halua muuttaa mitään. Hetken pohdin kyllä muitakin värejä. Mustaa en kuitenkaan valinnut siksi, että mulla on jo niin paljon mustia mekkoja. Valkoinen ei jotenkin tuntunut oikealta (lopputuloksesta olisi voinut tulla liian söpöilevä ja babydoll), beigestä en tykkää ja kaikki kirkkaat värit oli liian kirkkaita. Harmaa on sopivan ajaton ja tyylikäs, se myös sopii melkein kaikkien muiden värien kanssa.

Toivottavasti tänään ehtisin vääntää vielä mallitilkun. Olen hieman huolestunut siitä, että saanko koon oikein (Tennessee ei ole ihan samanpaksuista kuin ohjeen Patons Grace). Mittailin nimittäin eilen ja totesin olevani xs/s:n ylärajoilla, m vaikutti kuitenkin liian isolta. Pitää varmaan jo aloittaa henkinen valmistautuminen kaikkiin tuleviin purkaussessioihin, jotka joudun vielä käydä läpi yrittäessäni saada kokoa oikein. Huoh.

5 kommenttia :

Flikka kirjoitti...

Onnea mekkoprojektiin! Oikean koon löytäminen on joskus todella kärsivällisyyttä koettelevaa, nimimerkillä kokemusta on...

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin tänne etsiessä kuvia lankakeristä ja täytyy sanoa että ompas hirmuisan hieno mekko! Kuinkas valmistaminen sujui? Paljollakohan tahtoisit ohjeen myydä minulle? :)

T. Kaija

Serayna kirjoitti...

Hei Kaija! Mekon tekeminen sujui yllättävän hyvin ensimmäiseksi isoksi projektiksi. Ohje on aika helppo, mutta vaatii jonkin verran säätämistä, jotta saa helmanpituuden ja yläosan tehtyä just omien mittojen mukaan. Ohjetta en ole myymässä, sillä lehtisestä löytyi mekon lisäksi muitakin kivoja virkkausmalleja:) Lehtisen löytäminen oli kuitenkin aika kovan työn takan (löysin sen lopulta yhdestä amerikkalaisesta nettikaupasta), joten jos olet kiinnostunut mekon ohjeesta (se on muuten englanninkielinen), niin voin kyllä ottaa kopion ohjeesta ja lähettää sen sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kiva kuulla:) Tarkoitinkin että jos kopion saisin.. taisin innoissani vaan ilmaista itseäni huonosti:)
Kiitos kovasti että voit ohjeen kopsata! Täytyy koittaa tehdä mekko, malli on hurjan kaunis..
Sposti osoite on kaijaelina@gmail.com
Voidaan varmaan sitten spostitse sopia lisää:) Jeij!

-Kaija

Anonyymi kirjoitti...

Helou! Luin noita kommentteja ja minun syän melkein pysähty. Olen seikkaillu jo kauemman aikaa täällä netin ihmeellisessä maailmassa (ymmärtämättä mistään mitään) ja yrittänyt löytää/saaha mekon ohjetta.
Haluaisin kovasti saaha ohjeen. Olisiko mahdollista saaha siitä kopio? S-posti osoitteeni on pieni_sulonen89@hotmail.com. Otatko yhteyttä, jos onnistuu?

Terveisin, Henna

Proudly designed by | mlekoshi Playground |