Hupsista

tiistai 14. heinäkuuta 2009

Menin Minimaniin ostamaan yhtä Tennesee -kerää ja tulin takaisin yhden Tenneseen, yhden Isoveljen ja kolmen Mambon kanssa.


Ainoa puolustukseni on tietenkin se, että kun ne oli niin halpoja. Ja ne oli ihan oikeasti halpoja, en huijaa! Mambo oli 2 € kerä ja Isoveli 1,90 € ja sitten vielä katsoin kuitista kotona, että kassaneiti oli jostain hämääntynyt ja veloittanut mua vaan kahdesta Mambosta. Yksi Mambo siis kaupan päälle, jess. Tykkään kovasti paksuista langoista, niitä vaan on ihan liian vähän saatavilla ainakin Vaasan lankakaupoissa. Mamboista virkkaan ehkä sellaisen kivan pienen liivin. Olen suunnitellut sellaista jo kauan, mutta en ole löytänyt ohjetta, joka olisi sinne päinkään. Joudun varmaan kehittää sellaisen itse, ei kai se aivan ylivoimaista voi olla.

Sitten vielä kuva mekkoni hameosasta. Olen hieman paniikissa siitä, että miten tuo helma voi näyttää noin lyhyeltä kaiken sen mittailun ja purkamisen jälkeen?! Apua! Ja kaiken lisäksi käytin mittauksessa apuna yhtä lempimekkoani, jonka pituus on just hyvä. Alareunaanhan tulee vielä 5-6 sentin pitsireunus, joten ehkä se pitenee vielä tarpeeksi. Ja hätätilanteessa voin tehdä reunusta pari ekstrakierrosta. Parempi kuitenkin liian lyhyt kuin liian pitkä, koska lyhyttä saa aina pidennettyä. Tai sitä yritän ainakin vakuutella itselleni.


Toinen panikoinnin aihe on hameosan suorakaiteenmuotoinen putkilomalli. Sehän jää ylhäältä vyötäröstä aika löysäksi, koska leveysmittana on periaatteessa takapuoli, joka näin normi-ihmisellä on ihan normaalin satsikas. Hieman siis mietin, että ei kai se jää ylhäältä pussittamaan liikaa. Hmm. Ei voi muuta sanoa, kuin että elän jännittäviä aikoja.Ei kommentteja :

Proudly designed by | mlekoshi Playground |