Kesän rankkuus

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Kesä on rankkaa aikaa. Joka viikonloppu tuntuu olevan täyteen buukattu ja pitää reissata eestaas paikasta toiseen. Onhan se kivaa että on toimintaa ja meininkiä, mutta huoh, voi kun sitä sais edes yhtenä aamuna nukkua niin kauan kun haluaa ja omassa sängyssä. Onneksi on niitä rauhallisiakin hetkiä, niin kuin tämä mansikkatuokio eräänä arki-iltana yliopiston rannassa.

Kävin tänään Anttilassa tsekkaamassa ale-langat, mutta ne uutuuslangat näyttivätkin paljon kivemmilta. Varsinkin Novitan kaksi uutuutta, Puro ja Tempo, saivat sormeni syyhyämään (siis hyvällä tavalla:). Ja voi ihanuus näitä syyslankojen värejä, enää ei tarvi tuskailla värittömiä pastelleja vaan nauttia herkullisista murretuista väreistä! Violettia ja vihreää, jihaa! Jostain mun täytyy kuitenkin löytää lisää harmaata Tenneseetä, alkaa nimittäin näyttää pahasti siltä, että mekkooni menee enemmän lankaa kuin ohje väittää. Helma on paria kierrosta vaille valmis, sitten pitää ruveta pähkäilemään yläosan kanssa. Vähän kyllä jänskättää...


2 kommenttia :

nienor kirjoitti...

Mulla oli kesäkuussa ihan samanlainen fiilis, koko ajan olin vaan menossa eikä rauhasta tietoakaan, mutta nyt on onneksi vähän rauhoittunut. !

Löysin muuten blogiisi tänään ekaa kertaa,ja heti piti kahlata se kokonaan läpi. Teet kaikkia kivoja juttuja ja niitä on kiva lukea :)

Serayna kirjoitti...

Kiitos paljon kohteliaisuudesta:) Nyt alkaa omaltakin osalta kesärumba rauhoittua, seuraavat kolme viikonloppua on tarkoitus viettää ihan kotimaisemissa. Ah, kuinka rentouttavaa se tuleekaan olemaan!

Proudly designed by | mlekoshi Playground |