Mistä näitä pipoja oikein tulee?

perjantai 24. heinäkuuta 2009

Kesää on jäljellä vielä ainakin kuukausi, mutta minä virkkailen pipoja liukuhihnatuotantona. Ei ainakaan pää palellu, kun syksy tulee.Malli: 7. Virkattu baskeri, Moda 1/2009
Lanka: Novitan Puro (värinä kanervikko)
Kulutus: Vajaa 100 g (tupsuun meni paljon lankaa)
Koukku: 5 mm

Pipo on tehty samalla mallilla kuin edellinenkin, lanka Isoveljen sijaan Novitan Puro. Lankana Puro oli ihana tuttavuus: niin pehmoinen, kauniin värinen ja mukavan paksu. Värit eivät mielestäni päässeet pipossa ihan oikeuksiinsa, koska sävyt vaihtuivat niin nopeasti reliefipylväiden takia. Pipo näyttääkin enemmän raidalliselta kuin liukuvärjätyltä.

Mulla on edelleen joku outo fiksaatio tupsuihin, joten väkersin napin tilalle sellaisen. En tosin ole vielä päättänyt, että onko muhkea tupsullinen piponi huikean tyylikäs vai näytänkö se päässäni idiootilta. Jos tulen jälkimmäiseen lopputulokseen, niin tupsu vaihtuu nappiin.Nyt voin melkein luvata, että pipojen tekeminen saa hetkeksi jäädä. Tosin sellainen ohuempi syyspipo voisi olla vielä kiva...

5 kommenttia :

Pötkylä kirjoitti...

Löysin blogisi blogilistalta. Oli pakko selata kaikki merkinnät heti läpi ja kaikkee ihanaa olet tehnyt!:) Tuon pipon mallin aion kyllä ryöstää sulta sillä täällä on toinen joka nyt kesällä tekee pipoja.:D Ja sitten ne pitsikorvikset on aivan ihania.:)

Pötkylä kirjoitti...

Hei vielä noista pitsikorviksista kysyisin että kuinka tuo perunajauhotärkkäys kestää esim vesisateen?

Serayna kirjoitti...

Kiitos paljon kehuista:) En ole vielä rankkasateeseen joutunut korviksieni kanssa, mutta kyllä ne ainakin pienen tihkusateen ovat kestäneet hyvin. Tärkin lähteminen vaatisi ilmeisesti kunnon pesun ja uiton vedessä, tämän käsityksen sain ainakin keskustelufoorumeilta. Ja ainahan ne voi aina tärkätä uudestaan, jos tärkit lähtee;)

Miia kirjoitti...

Piposta tuli tosi kiva! Ja lanka on ihanaa. Tekisi mieli ostaa sitä itsekin, mutta nyt en taida kehdata, kun on tullut ostettua jo niin paljon muita lankoja. ;)

Flikka kirjoitti...

Ihana pipo! Itsellä myös puikoilla Puro, se on kyllä ihanan pehmeää.

Proudly designed by | mlekoshi Playground |