Uutta pukkaa

maanantai 7. syyskuuta 2009

Outo olo, kun ei enää ole mitään suurta projektia kesken. Iski taas tuttu hyperpaniikki, joka iskee kun on pää niin täynnä ideoita ja ohjeita, ettei tiedä mitä tekisi ensin kun haluaisi tehdä kaikki ja yhtäaikaa. Onneksi olin jo mekkoa tehdessäni päättänyt seuraavan projektin, johon langatkin järjestyivät ihanaisesti.

Projekti on Bernadette Ambergenin Purple Crochet Shawl, jonka löysin Ravelrysta ja jonka ohjeen ostin kätevästi PDF:nä Etsystä. Ei voi muuta sanoa, kuin että Etsy on ihanin verkkokauppa ikinä ja Visa on helppouden multihuipentuma.

Halusin tehdä huivin nimenomaan liukuvärjätystä langasta, mutta eihän sellaista löytynyt tältä paikkakunnalta. Pelastavaksi enkeliksi ryhtyi eräs neulekahvilatuttavani, joka lupautui Helsingin reissullaan silmäilemään Priiman valikoimat. Lopputuloksena kolme kerää virolaista liukuvärjättyä villalankaa, jee! Mietin kauan Colinetten luumunväristä Jitterbugia, mutta koska kuvat eivät koskaan kerro totuutta väreistä, niin en sitten uskaltanut.

Huivi edistyy huiman nopeasti, melkein liian nopeasti. Yritän välissä virkkailla joululahjoja, ettei tulisi itkua liian lyhyestä ilosta.

Ei kommentteja :

Proudly designed by | mlekoshi Playground |