Jotain pientä

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kuntosaliharrastukseni on saanut uudet mittasuhteet, joten päätin viimein investoida salilaukkuun. Olen niin ylpeä itsestäni: lyhyessä ajassa olen saanut tehtyä urheilusta rutiinia, päässyt eroon virttyneistä urheiluvaatteista ja malttanut jopa investoida uusiin. Minä, joka aiemmin sain otsani tuskanhikeen pelkästään ajattelemalla urheiluliikkeitä! (Jälkimmäinen viittaa vakavaan lapsuuden traumaan. Selittyy sillä, että kaupunkiin kun lähdettiin ostoksille niin vanhempani viettivät tuntikausia urheiluliikkeissä, jotka täyteen toppavarustukseen puetusta lapsesta olivat vähintäänkin tuskallisia paikkoja).

Uusi salilaukku vaati tietenkin sisustan kanssa sävy sävyyn olevan avaimenperän, joten toteutin päässäni jo pidempään pyörineen vision virkattuun palleroon yhdistetyistä helmistä.


Lopputulos on ihana, tykkään siitä kovasti! Lanka on keepistäni jäänyttä jämälankaa, iso lasihelmi Hollannin peruja, kukkapyörylä Juju -kerhon ilmaislahjoja ja satiininauha on leikattu yhden mekkoni "henkarinauhoista".

Värinä fuksianpunainen alkaa vähän tympiä. Vaatekaapista ei tunnu enää muuta löytyvän. Voi miksi ei kaupoissa voi olla enemmän vihreitä ja keltaisia juttuja...

3 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Onpa nätti! =) Musta kans välillä tuntuu, että kaikki on kaapissa saman väristä! Ja sitten lankalaatikossa kans...

Flikka kirjoitti...

Ihana! Kyllä nyt kelpaa rehkiä salilla.

Serayna kirjoitti...

Kiitos! Kummasti tällaiset pienet jutut ja kivat varusteet kohottaa urheilumotivaatiota:)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |