Raidalliset villahousut, sellaiset mulle!

perjantai 5. helmikuuta 2010

Ehkä tässä on vastaus pussukkatulvan loppumiseen.

Juju -kerhon tammikuun kirjana oli Sanna Vatasen Neulo. Virkkaa. Kirjo. Jämälangasta! Tilasin sen taka-ajatuksena jämälangoista eroon pääseminen.
 
Kirja on kaunis. Kuvat ovat ihanan värikkäitä ja rentoja, sivujen paperi mukavan paksua. Ohjeet menevät aika lailla fifty-fifty: puolet ohjeista oikein huutavat toteutustaan, jotkut taas ovat hieman outoja ja epämääräisen näköisiä. Kylmä totuus kun on, että niistä syvimmälle haudatuista efektikarvakimallelangoista ei saa hyvännäköistä millään.
Ohjeista etenkin nämä villapöksyt kiinnittivät huomioni. Takapuoleni ei taatusti näyttäisi niissä hyvältä ja vaikka ne ehkä lämmittäisivät kankkuja, niin reidet jäätyisivät. Siitä huolimatta haluan nyt kuollakseni itselleni raidalliset villapöksyt. Ne näyttävät niiiiin vastustamattomilta!
 
Kirja ei silti anna vastausta siihen suurimpaan kysymykseen. Kuka ne kaikki langanpäät oikein päättelee?

7 kommenttia :

norsis kirjoitti...

Minä tein tollaset villahousut! :D :D Ostin kans kirjan ja villahousujen kohdalle jumitin ja mun oli yksinkertaisesti pakko saada ne! Langanpätkien päättelyssä meinasi kyllä usko loppua mutta bussimatkat töihin ja takas tuli hyödynnettyä niiden parissa. Ja pöksyt on niin ihanat, ai että ne on ihanat! :)

Jokke kirjoitti...

Nämä on niin pusi, pusi. Hyvä kirja muutenkin, väriä elämään!

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin haluan villahousut! Varsinkin kun näin ne mitkä norsis oli tehny itelleen. Villahousurock!

Serayna kirjoitti...

Nuo norsiksen villapökät on kyllä ihan mielettömät! Kyllä se nyt vaan niin on, että villapökät on must ja pakko tehdä sellaiset itsellekin :D

Faline kirjoitti...

Mulla on villahousut juuri puikoilla.:D Pakko vaan saada!:D

Serayna kirjoitti...

Huippua, valtaamme maailman villapöksyillä :)

Pätkä kirjoitti...

Mäkin sain eilen ton kirjan vihdoin käsiini! Villahousut houkuttelee ja muutenkin löytyi kaikkia kivoja uusia ideoita. Ihana blogi sulla! :)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |