Freedom!

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Voi tätä tunnetta, kun voi tulla kotiin töistä eikä tarvitse tehdä mitään. Tai sitä nautinnollista oloa, kun voi vain olla, eikä takaraivossa ole koko ajan nalkuttavaa tunnetta siitä, että pitäisi tehdä jotain. William Wallacea lainaten sanoisinkin jotta FREEDOM!

Yli kuukauden raivokkaan puristuksen jälkeen viimeinen kurssi on vihdoin suoritettu ja gradu tarkistettavana. Nyt vain jännitetään, että tarkistetaanko se ajoissa, että ehdin saada maisterin paperit ulos huhtikuussa. Se olisi elintärkeää. En kyllä ymmärrä, miten kukaan täyspäiväisesti työskentelevä ikinä valmistuu, niin tiukille otti itseltä.

Kaikessa hässäkässä ja stressissä olin taas unohtanut perua Juju -kerhon kuukauden kirjan, niinpä Vireahon ja Tammikarin Helmitaivas jää nyt omaan hyllyyni. 
Kirjasta löytyy muutama oikein mukava juttu, niin kuin nämä nappikorut tai tämä helmirossi.
 
Vietimme muuten viime pe-su tyttöjen viikonloppua Tampereella. Onnistuin tekemään pikaisen täsmäiskun (tai sen piti olla täsmäisku, mutta kas kummaa värien valinta tuotti taas ongelmia ja kiirepaniikki isku kun joukko neulonnasta innostumattomia naisihmisiä hoputtu ovella, että mennään jo) Lankaideaan, ja mukaan tarttui Manosta, tällä kertaa villaista sellaista. Mutta oivoi, Wool Classic ei vedä millään tavalla vertoja jumaloimalleni Silk Blendille, huomasin langan olevan ihan epätasapaksuakin. Nyt harmittaa, että vihreä väri vei niin mennessään, että jätin Silk Blendit hyllylle. Nyyh.

2 kommenttia :

Jokke kirjoitti...

Epätasainen lankahan on juuri ihanaa, noissa on niin kaunis värikin.

Serayna kirjoitti...

Minäkin olen yleensä sitä mieltä, että epätasainen on kivaa. Tässä tapauksessa puikkokoko tuntui kuitenkin vaihtelevan 20 sentin välein välillä 2-6 mm, mikä alkoi olla jo vähän epäkivaa...

Proudly designed by | mlekoshi Playground |