Oranssi

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Jippii! Olen niin onnellinen että jotain on vihdoin valmistunut, etten malta olla sitä nyt esittelemättä. Esiteltävä huivi on kyllä menossa lahjaksi, mutta koska saaja ei tiedä olevansa saaja niin ei se ehkä haittaa.
Huivista tuli ihana! Hiviöisin itsellenikin samanlaista, mutta malli oli niin kuolettavan TYLSÄ neuloa että en taida pystyä tehdä samanlaista uudestaan. Jotain positiivista kaikesta tästä tylsyydestä oli, nimittäin se että nyt kavennusten ja lisäysten pitäisi tulla selkäytimestä. Ja jos jotain negatiivista niin se, että huivin kanssa tahkoaminen on aivopessyt minut tekemään lisäykset ja kavennukset vain sillä yhdellä ja tietyllä tavalla.

Kuvaussessiot pidettiin tällä kertaa pikkusiskon kanssa, kiitos E kuvauksesta! Pieni ja hyvin yleistävä huomio: jos minulta kysytään niin naiset on niin paljon parempia sessiokuvaajia miehet. Miehet räpsii kaksi kuvaa ja toteaa että hyvä tuli vaikka oikeasti ei tullut. Naiset räpsii vähintään 250 mutta vieläkään ei tullut hyvä, mutta ainakin on jotain mistä sitten valita. Tosin naureskelin tämänkertaisen session kuvia katsellessani, että kohteena on näemmä enemmän ollut minä kuin huivi :)
Malli: Citron by Hilary Smith Callis
Lanka: Drops Alpaca
Langankulutus: 3 kerää (150 grammaa)
Puikot: 3.5 mm

Ja vielä muutama lähikuva pelkästä huivista.

8 kommenttia :

Vilma kirjoitti...

Tosi hyviä kuvia! Huivi on kaunis, mutta lisäysten ja kavennusten määrä näyttää pyörryttävältä, uhhuh. :)

Pitää muuten niin paikkansa tuo miesten ja naisten ero valokuvaajana. :) Ihan parasta on, jos saa valokuvaajaksi neulovan ja ehkä bloggaavan naisen; silloin kuvaaja tietää itsekin aika hyvin, miten neule kannattaa kuvata eikä ihmettele että oikeestiko tosta napinlävestä pitää ottaa lähikuva. :)

hillanen kirjoitti...

Oikun ihananihana huivi. :)

Riikka kirjoitti...

Tosi ihana huivi! Pitääpä laittaa tuo ohje muistiin. =)

Faline kirjoitti...

Aivan ihana huivi ja ihania kuvia! Totta muuten et miehet ei yhtään panosta kuviin..:D

Serayna kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! Hauska huomata, että yleistykseni ei ole ihan hatusta repäisty:)

Flikka kirjoitti...

Ihana huivi, ja hyvän paikan olet valinnut kuvauspaikaksi. Olen myös huomannut tuon, että miehet ei jaksa kovin monta kuvaa ottaa, kun hyvä tuli. Mieluummin ottaa kuvat itse tai pyytää jonkun naispuolisen kuvaajaksi.

Jatta kirjoitti...

Tosi riemukkaita kuvia, kiitos flunssaisen päivän piristyksestä :D

Jenni kirjoitti...

Tulipa siitä kaunis! Voin uskoa, että oli tylsyydessään haastava malli neuloa. Tosi hauskoja kuvia! Pitää ne lahjaksikin menevät kuvata, että myöhemmin muistaa, mitä kaikkea on tullut tehtyä. :)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |