It's blue!

maanantai 11. lokakuuta 2010

Tekeleeni ovat hyvin usein vihreitä tai fuksianpunaisia, olen myös neulonut innokkaasti keltaista ja oranssia ja violettia. Mutta en koskaan sinistä. Suhteeni siniseen on jokseenkin kinkkinen. Voin pitää joitakin sinisen sävyjä kauniina ja muiden ihmisten sinisiä vaatteita ja koteja jopa hienoina, mutta henkilökohtaisesti - sekä vaatetuksen että sisustuksen suhteen- olen aina vierastanut kyseistä väriä (nimenomaan perussinistä). Voisi jopa sanoa että INHONNUT. Mutta nyt se päivä on koittanut kun olen huomannut himoitsevani vaatekaappiini jotain sinistä. Kaikki alkoi yhdestä myssystä, jonka näittekin edellisessä huivipostauksessa ja saa jatkoa nyt tässä sinistäkin sinisemmässä pipossa.
Malli: 16 Sixteen Cable Hat by Circé Belles Boucles (4.50 $, ehdottomasti joka pennin arvoinen)
Lanka: Filatura Di Crosa Aliseo Tweed (ne Venetsiasta tuodut)
Kulutus: Vähän vajaa 100 grammaa (2 kerää)
Puikot: 4 mm ja 5 mm
Koko: Pienin


Ihan täydellinen pipon/myssyn ohje: nopea ja hauska neuloa ja näyttää päässäkin vielä hyvältä. Just sellainen muhku ja löysä, johon saa kaikki hiukset (ponnarilla tai ilman) tungettua sisään. Näitä tehdään vielä lisää. Ja koska ohjeessa on ainakin neljä eri koko/löysyysversiota myssystä, niin voi vaihdella lankaakin mielensä mukaan.

Tämä oli muuten ensimmäinen palmikkoprojektini, ei se ollutkaan yhtään niin vaikeaa kun ajattelin.
Kuvista kiitos M:lle, joka suostui kuvaajaksi kaikesta kokemastaan dissauksesta huolimatta:). Meni vaan siinä mielessä vähän pieleen, että olin unohtanut edellisen sisäkuvaussession valkotasapainot ja aukot päälle, joten säädöt olikin sitten ihan pienessä ulko-olosuhteita ajatellen. Onneksi on Photoshop. Pelasti tilannetta edes vähän.

Ja vielä muutama lähikuva, niin näkyy väri ja palmikot kunnolla.

8 kommenttia :

Jenni kirjoitti...

Hieno! Näyttää monimutkaiselta tehdä, mutta on upea! Sininen pukee sinua, itsestäni en olisi niinkään varma. :)

Nasti kirjoitti...

Kivan rento myssy! Itsekin olen sinisen vierastaja ja minulle se ei kyllä sovikaan, toisin kuin sinulle :)

Flikka kirjoitti...

Ihana myssy! Malli vaikuttaa tosi jännältä ja lanka on kivan näköistä.

Serayna kirjoitti...

Juu, olen itsekin vähän yllättynyt että sininen näyttää sopivan ruskeaan silmin ja tukkaan. En ole uskonut, vaikka niin kaikissa naistenlehdissä aina väitetäänkin:)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Mulla oli joskus vuosituhannen alussa sininen kausi, jolloin kaiken piti olla sinistä. Nyt on mennyt jo vuosia niin, että oon sitä vierastanut ja myös ehkä inhonnutkin, mutta.. Tilasinpas vaan sinistä sukkalankaa, koska haluan ehdottomasti siniset villasukat :) .

Tosi upea myssy!

Eeva kirjoitti...

Kaunis pipo! Löysin blogiisi SINULLE-blogin tunnustuksen kautta ja jäänkin saman tien lukijaksi kun vaikuttaa niin mielenkiintoiselta ja hauskalta blogilta! :)

Eeva kirjoitti...

paitsi että sinulla ei näy olevan täällä lukijat-kohtaa! No lisään sinut ainakin blogiini seuraamieni blogien listaan, mikäli ei haittaa! :)

Serayna kirjoitti...

Kiitos Eeva ja tervetuloa lukijaksi! Blogipohjani on tosiaan vähän kinkkinen, mistä syystä en saa lisättyä lukijat -widgettiä. Pitäisi vaihtaa pohjaa, mutta se vaatisi kaikkien tekstien läpikäymistä ja editoimista (rivivälit katoaisivat), joten en ole vielä löytänyt inspiraatiota ruveta siihen hommaan:)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |