Päätösten aika

torstai 7. lokakuuta 2010

Hui. Nyt se on sitten kohta virallista: veloissa ollaan ensimmäistä kertaa elämässä ja muutto olisi vajaan kolmen viikon (!) päästä. Uusi ihan oikeasti oma koti odottaa (3 h+ k kerrostaloasunto vuodelta 1967), vaikka olisihan se tietty kivempaa jos ei tarvitsisi miettiä korkojen kehitystä, euriboreja, marginaaleja ja muita hankalia asioita, jotka saa humanistin pään särkemään ja katseen lasittumaan.
Sisustusasioita emme ole vielä ehtineet kovin paljoa miettiä. Pelkkä yhden seinän tapetin valinta kun tuntuu ylitsepääsemättömältä. Saa nähdä, mitä tästä kaikesta oikein tulee. On niin vaikea päättää asioita: minkälainen tapetti, minkäväriset seinät, minkälainen sohvat tai sänky, matot, verhot, tyynyt, ruokapöytä, apua, apua, paniikki, paniikki. Jos voisin sisustaa joka huoneen eri tyylillä niin ei ongelmia, mutta kun pitäisi saada jonkinlainen kokonaisuus aikaan niin että vielä parisuhteen molemmat osapuolet olisi onnellisia. Yksinkertainen - boheemi, neutraali - värikäs, moderni - uuden ja vanhan luova sekoitus. Kyllä se jostain se kompromissi löytyy. Ollaan onneksi suht samoilla linjoilla kaiken suuren kanssa ja pienistä jutuista päästään aina yhteisymmärrykseen. Ollaan hyviä yhdessä silleen :)

Kaikkea tätä hautoessa tikuttelen pipoja, luen hömppäkirjoja ja selaan sisustuslehtiä. Ja odotan heureka -hetkeä, jota tuskin tulee. Viimeistään kun päästään kämppään mittailemaan niin alkaa asiat toivottavasti edistyä.

2 kommenttia :

Jenni kirjoitti...

Onneaonneaonnea uuden ikioman kodin omistajille! Tosi hieno juttu :) Mistä päin löysitte?

Serayna kirjoitti...

Kiitos Jenni! Ihan pari kadunkulmaa Rewelistä Raastuvankadulta löytyi kämppä, ei siis edelleenkään tarvi hommata autoa:)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |