I am a fan

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Tampereen käsityömessuilla se tuli vastaan, nimittäin kerä täydellisen vihreää lankaa. Kerrankin värin valinta ei tuottanut minkäänlaista ongelmaa. Huivin ohjeen etsintä kestikin sitten kauemmin. Halusin sellaisen, jossa olisi hieman pitsimäistä vaikutelmaa mutta joka ei kuitenkaan olisi perinteinen pitsihuivi. Onneksi on Ravelry!
Malli: Doublish by Alexandra Tinsley (5 $ Ravelrysta)
Lanka: Malabrigo Sock, väri Lettuce
Langankulutus: 1 kerä (100 grammaa)
Puikot: 4 mm

Lopputulos on niin täydellinen, että en voi uskoa todeksi! Suhteellisen yksinkertaisen mallin ansiosta langan väri pääsee todella oikeuksiinsa. Pingotus teki myös tehtävänsä: kokoa tuli huimasti lisää ja sain kolmion "päät" venytettyä oikein kunnolla. En ikinä lakkaa hämmästelemästä, mitä ihmeitä pingotus voi saada aikaan (tässäkin toisella puolella oli neljä silmukkaa enemmän alun sekoilujen ansiosta, hupsan).
 
Tämän projektin jälkeen olen vannoutunut Malabrigo -fani. Selasin jo innokkaani eri lankakauppojen sivuja ja yritin päättää, että mikä väri ja huivimalli seuraavaksi. Muutenkin tämä huivi-innostus lähtee kohta käsistä. Ei tainnut olla ihan viisas päätös tilata synttärilahjaksi itselleen Addin Lace -pyörösettiä, niillä kun nitkuttelee aivan eri tahtia kuin vanhoilla markettipyöröillä (minua tuo kaapelin liitoskohta ei häirinnyt kuin ihan aluksi, tosin käsialani ei taida olla ihan tiukimmasta päästä).
Ai niin, sain Puikoissa ja koukussa -blogin Flikalta mieltä lämmittävän tunnustuksen. Kiitos! Tunnustus lähtee tällä kertaa jakoon kaikille ihanille lukijoilleni, jotka sen haluavat napata mukaansa:)

10 kommenttia :

Flikka kirjoitti...

Tuo huivi on kyllä aivan ihana, malli ja väri sopivat hyvin yhteen. Hieno tapetti muuten taustalla! :)

Vilma kirjoitti...

Wohoo, on kyl aivan täydellinen yhdistelmä! Upea väri langassa, ja huivin malli on just sopivan ei-kruusattu mut silti sitä jotain.

Tapettia jäin mäkin ihailemaan. Kerrassaan hieno!

Miia kirjoitti...

Tosi kaunis huivi, ja värikin on ihana!

Riikka kirjoitti...

Tosi nätti huivi ja väritys! =)

hillanen kirjoitti...

Aivan ihana.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau ja vieläpä lempiväriäni.

Mirva kirjoitti...

Et tunne mua mut halusin kuitenkin sanoa että täällä on tosi kaunista.

Serayna kirjoitti...

Kiitos kaikista kommenteista!
Flikka ja Vilma: Onhan se tapetti aika hurja mutta munkin mielestä ah niin ihana. Siinä on kaikki oman lempiväriskaalan värit edustettuna:)

SatuK kirjoitti...

Vau mikä huivi! Hieno malli ja hieno väri. Kiva tirppa-tapetti myös.

sasu kirjoitti...

Hieno huivi ja hyvä malli. Minä pyörittelen juuri malabrigon kerää kädessä ja etsin malleja. Mallia etsiessäni päädyin blogiisi ja täytyy sanoa että mukavalta näyttää

Proudly designed by | mlekoshi Playground |