Rakkaudesta elektroniikkaan

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Olen nyt kuukauden verran ollut Kindlen onnellinen omistaja (Kindle = Amazonin e-kirjojen lukulaite). Kirjat saa ladattua Kindlelle parissa sekunnissa suoraan Amazonin verkkokaupasta, mikä tarkoittaa sitä, että visa on vinkunut. Laite on pelastus tällaiselle kärsimättömälle ihmiselle, joka hyvän kirjan luettuaan haluaa HETI sen jatko-osan käsiinsä. Perinteisten kirjojen korvaajaksi Kindlestä ei ole ainakaan vielä, mutta täydennyksenä ja rinnakkaissysteeminä se toimii loistavasti.

Kindle kaipasi suojakoteloa, joten sellainen sitten neulottiin.
Ohje: Cabled Kindle Sleeve (Ravelry, ilmainen)
Lanka: Manos del Uruguay Wool Clasica
Puikot: 5 mm

Ohjeessä käytettiin Judy's Magic Cast On -tekniikkaa pohjan luomiseen ja kyseinen tekniikka osoittautuikin ihan parhaaksi! "Hihan" kokonaisuudessa neuloin hämärästi pyörönä kahdella pyöröpuikolla, kun en paremmasta (= magic loop -tekniikasta) tiennyt. Myöhemmin viikoittaisessa neulekahvilassamme opin sitten neulomaan yhtä aikaa kahta kärjestä aloitettua sukkaa pyöröillä, oli aikamoinen ahaa -elämys magic loop -tekniikan tajuaminen. Niin loogista, niin helppoa, miten se onkin tuntunut niin työläältä opetella omatoimisesti.
Uusien tekniikoiden oppimisesta seuraa aina jotain positiivista. Tällä kertaa se on jotain niinkin riemastuttavaa, kuin se että jes, ei enää ikinä tarvitse koskea sukkapuikkoihin! Ehkä nyt saisin neulottua elämäni ensimmäiset oikeat villasukat (ala-asteella tehtyjä ei lasketa) :D

3 kommenttia :

Anna-Kaisa kirjoitti...

Nätti pussi ja kiinnostava laite. Ovatko e-kirjat halvempia kuin painetut sisaruksensa? Tuollaista voisi olla ihan näppärä kuljetella mukana.

Serayna kirjoitti...

Aika lailla samanhintaisia ovat nuo e-kirjat kuin paperisetkin kirjat. Mutta tuo laite on tosiaa kiva, akku kestää helposti kuukauden ja kirjoja mahtuu yli 3000. Ja kevyt se on, kerrankin voi lukea sängyssä selällää ilman että käsivoimat loppuu heti:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana pussukka ja vieläpä lempiväriäni

Proudly designed by | mlekoshi Playground |