Tapahtui sunnuntaina

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kävin sunnuntaina kirpparilla ja törmäsin parissakin eri pöydässä Heikki Orvolan Miranda -kulhoihin. Liian kalliita, ajattelin, ja jätin sinne. Kotona sitten tsekkasin Huuto.netistä ja muista netin antiikkipaikoista, että missä hinnoissa kulhot oikein liikkuvat. Lopputulos: kirpparin hinnat oli itse asiassa keskitasoa paljon halvemmat. Äkkiä seuraavana päivänä hakemaan kulhot, onneksi olivat vielä jäljellä ja ison maljan hinta oli alentunutkin lähes kympillä! Happy day! Tosin en tietäisi mistään mitään, vaikka kulhot olisivatkin piraattiversioita tai jotain. Joka tapauksessa nättejä ovat, joten ei edes haittaisi vaikka olisivatkin. Nyt vaan metsästämään ainakin kolme pienempää kulhoa lisää...
Neulerintamallakin tapahtuu. Matonkuteista virkattu eteisen penkinpäällinen tosin menee purettavaksi, koska lopputulos ei ollutkaan sellainen kun olin visioinut. Sukat puolestaan ovat kriittisessä kantapäävaiheessa; yritän seurata sokeasti ohjetta vaikka en tajuakaan mistään mitään.
Mutta on se vaan kuulkaa kiva neuloa kahta sukkaa kerrallaan. Aivan sielu lepää, kun tietää että kun on valmista niin on valmista eikä tarvi tehdä sitä-tylsää-toista-sukkaa enää ikinä.

1 kommentti :

enkulin käsityöt kirjoitti...

Nuo kulhot ovat oikeita aarteita. Toivottelen Sinulle ja Rakkaillesi Ihanaa Pääsiäistä

Proudly designed by | mlekoshi Playground |