Muodot Venuksen

torstai 28. huhtikuuta 2011

Kivenheiton päässä järjestettiin huutokauppa, menin uteliaisuudesta katsomaan. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua (ainakin minun osaltani). Ja siellä se sitten jökötti nurmikolla, se TÄYDELLISEN muotoinen sohva, joka on kangastellut mielessä jo hetken. Ihan minua varten. Aah.

Sohvan huutovuoroa piti odottaa kauan, paljon panikointia ja adrenaliiniryöppyjä. Huutohetkellä menikin sitten konseptit sekaisin, kun huudattajamies totesi, että "myydäänpä tästä tämä pöytä ja tuoli..ja laitetaan samaan kauppaan vielä sohvakin". Kukaan ei puhu mitään, ollaan jo siirtymässä seuraavaan kohteeseen ennen kuin saan huudahdettua "20 EUROA!". Myyty minulle. Olisin saanut setin varmaan viidellä eurollakin, mutta aivot löivät tyhjää eikä tullut muuta lukua mieleen (tosin olisin ollut valmis maksamaan satakin euroa joten halvalla lähti..). Pöydän ja tuolin lahjoitin mukavalle pariskunnalle, joka kaiken lisäksi kuskasi peräkärryllään sohvan meidän pihaan. Nyt olen niin onnellinen! Sohva on niin kaunis! Toivotaan vain, että rakkauttani ei ole jakamassa jokin sohvansisäinen termiittiyhdyskunta...

Huomenna heti entisöijää/verhoilijaa etsimään, kenelläkään tiedossa ketään täältä Vaasan seudulta?

6 kommenttia :

Flikka kirjoitti...

Ihana sohva! Toivottavasti löydät hyvän verhoilijan.

JenniH kirjoitti...

Sisustus Säde Palosaarella kehuu heidän verhoilijaansa hyväksi, kuulemma kymmenien vuosien ammattitaito. En tiedä, edellyttääkö palvelun ostaminen kankaan ostamista heiltä. Meille tarjosivat ihan kohtuuhintaan ruokatuolien irtohuppujen ompelua, tosin ei vielä olla saatu aikaiseksi tilata.

Tytti kirjoitti...

Teitpä löydön! Minulla on samanmallinen sohva. Olen sen itse verhoillut (olen toiselta ammatiltani verhoilija) mutta en valitettavasti asu Vaasassa päin :)

Serayna kirjoitti...

Jenni: kiitos vinkistä pitääpä kysellä Säteestäkin! Muutama "tarjouspyyntö" on jo vetämässä muissakin paikoissa
Tytti: harmi, täältä olisit heti saanut työtilauksen:)

josefiina kirjoitti...

kyllon hieno soffa!! jalasjärvellä on tosi edullinen verhoomo.. Oman 60-luvun soffakaluston (soffa ja 2 tuolia) käytin sielä, 350€ tuli hintaa! Taitaa vain tulla myöhään tämä kommentti vuosiluvusta päätellen :)

Serayna kirjoitti...

Josefiina, kiitos vinkistä! Sohva on tosiaan jo verhoiltu, mutta varmasti muitakin projekteja pukkaa eteen jossain vaiheessa.

Proudly designed by | mlekoshi Playground |