Beibe, I'm coming home

torstai 7. heinäkuuta 2011

Viime aikoina on taas tullut todettua, minkälainen materialisti olenkaan. Onnea on esimerkiksi sohvan saapuminen kotiin uudelleenverhoiltuna, Marimekon alennuspuukengät, Finnish Design Shopin liitu/magneettitaulu ja Puukeskuksesta haettu vanerilevy. 
Materialistiset onnentunteet saa olon joskus syylliseksi. Pitää välillä todistella itselleen, että kun ei kerran ole autoa, opintolainaa, lapsia yms. eikä rahaa mene juhlimiseen, tupakkaan ja viinaan, niin on ihan ok kuluttaa kauniisiin asioihin rahaa. Suurimman osan aikaa saan vakuutettua itseni.

Ja sitten siihen materiaan. Sohvakaunokaiseni on nyt kotona. Kangas on ihana syvän riikinkukonsinivihreä sametti (hyvin saman sävyinen kuin alkuperäinen kangas), jota tosin verhoilija moitti vaikeaksi työstää ->jäi helposti jälkiä, ohutta. Harmi, sillä kulutin kankaan etsintään kuukausia ja siinä piti olla kulutuksen kesto ja laatu erinomainen. Katsotaan nyt, kestääkö mitään. Hyvältä se näyttää!
Keskimmäisen kuvan huivista enemmän, kunhan palailen taas koneen äärelle. Seuraava huivi on jo suunnitelmissa, toteutan näköjään tänä vuonna omaa henkilökohtaista 11 huivin haastetta.

8 kommenttia :

Nasti kirjoitti...

Awww... Tuo sohva on todellinen kaunotar!

Tytti kirjoitti...

Komppaan edellistä :)

Flikka kirjoitti...

Ihanan värinen sohva, ja ihanan muotoinen. Torkkupeitto ja tyyny sopii sen kanssa yhteen tosi hyvin.

Kuinka monta huivia sulla on jo tälle vuodelle valmiina? Mulla on kuusi, ja menossa 7, 8, ja 9.

SatuK kirjoitti...

Ihania kuvia! Sohvasta tuli tosi hieno. Onko kaunis keltainen purkki kirpparilöytö?

Hmm, mäkin olen kyllä antanut itselleni luvan ostella kauniita tavaroita, vaikka on auto, opintolaina ja lapsi :D

Serayna kirjoitti...

Flikka: mun saldo on kans kuusi huivia, nro seiskaa olen aloittamassa. Olisi siihen 11:sta huiviin aika paljon silti matkaa, varsinkin kun alkaa laskea, että vauhti pitäisi olla lähes huivi/kk:)

SatuK: Keltainen purkki on Muuton, sekin Finnish Design Shopista. Ja joo, mun perustelut kivojen juttujen ostelulle ei oo mitenkään järkiperäiset, varsinkin kun tiedän, että vaikka ne edellä mainitut seikat olisivat omassakin elämässä totta, niin ostelisin niitä nättejä juttuja siltikin samaan tapaan:D

Meiju kirjoitti...

Kaunis blogi sinulla, taidan olla tokaa kertaa kurkkaamassa, ihanan värikästä! Sohva on hieno! Onko tuo torkkupeitto sen päälläkin tekosiasi?

Serayna kirjoitti...

Kiitos Meiju, kauniilta näytti sinunkin blogisi! Torkkupeitto on viime kesän aikaansaannoksiani.

JenniH kirjoitti...

Todella kaunis tuli sohvasta. Missä teetin verhoilun? Itsellä edelleen se tuoliprojekti vaiheessa... Mietin, jos uskaltaisin kokeilla irtohuppujen tekoa itse.

Minä aloitin myös kesän korvalla tuollaisen tilkkupeiton virkkaamista. Kivaa pikku puuhaa, kun ei jaksa mitään isoja neuletöitä pitää sylissä näillä helteillä. Takkilankoja on kyllä tullut hamstrattua. :x

Proudly designed by | mlekoshi Playground |