Kenkälaatikoiden uusi elämä

tiistai 25. lokakuuta 2011

Sunnuntai oli oikea supertehosunnuntai: olimme ennen kello viittä jo repineet yhdestä työhuoneen seinästä tapetit irti ja lätkineet uudet tilalle. Kivaa oli pitkästä aikaa remonttihommailu, varsinkin kun seinä oli niin hyvin huoliteltu jo aiemmin, että pohjatöitä ei tarvinnut tehdä ollenkaan. Lisäksi ehdin illan aikana uudistaa tapeteilla vielä pari kenkälaatikkoa ja käydä juoksulenkillä ja katsoa yhden elokuvan. M totesikin, että saatiin enemmän aikaan tänä yhtenä sunnuntaina kuin neljänä edellisenä yhteensä.
Kenkälaatikoiden tapetoimiseen sain idean Uusi kuu -blogista, josta löytyy myös hyvät ohjeet puuhaan. Tapetinjämiä on kertynyt kahdesta seinästä ja lisäksi muistin ostaneeni jostain poistokorista aikoinaan yhden rullan pinkkikukkaista tapettia. Jos jotain kiinnostaa, niin tuo musta lintukuvioinen tapetti on Boråsin Hanna -sarjaa ja työhuoneemme uusi tapetti Fermlivingin Feather -tapettia.
Olipa muuten ihana kirja tuo Anna-Kaisa Huuskon Retroaarteet! Selailin sitä kirjakaupassa ja pakko oli tilata omaksikin.

11 kommenttia :

Satu kirjoitti...

Mä muutan kohta teille, ihania kuvia taas! Menen huomenna shoppailemaan ja tuo kirja on ostoslistalla.

enkulin käsityöt kirjoitti...

WAAAAUUUU miten UPEITA

Serayna kirjoitti...

Kiitos taas:) Tuli hirveä hinku tapetoida kaikkea mahdollista, olisikin kivaa jos jostain saisi ostaa erikokoisia tapettipaloja. Kokonainen rulla on liikaa, jos haluaa päällystää jotain muuta kuin seiniä..

Henna kirjoitti...

Ihania laatikoita tuli, ja on kyllä hyvän näkönen tapetti seinälläki!

bemu kirjoitti...

Fiksu idis tuo kenkälaatikoiden tapetointi :)) Mä kanssa laitoin idean korvan taakse, jos jossain vaiheessa saisi aikaan tehdä noita.
Mukavaa marraskuun jatkoa!

Meiju kirjoitti...

Tosi kauniita kenkälaatikoita, hienot tapetit valittu!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mistä olet ostanut tuon kirjoituspöydän? Se on ihana! :)

Serayna kirjoitti...

Työpöytä on Ikeasta, kaksi pöytälevyä vierekkäin:)

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo lasinen "levy" myös ikeasta? Pidän erityisesti siitä :) keventää pöydän ilmettä.

Serayna kirjoitti...

Juu, lasilevyineen kaikkineen on Ikeaa:) Tosin en tiedä onko edelleen myynnissä siellä, meidän pöytä on ostettu pari vuotta sitten. Siivoamisen kannalta tuo kansi ei ole kyllä paras mahdollinen...

Anonyymi kirjoitti...

Okei, kiitti :)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |