Mummolaukkuja ja hömppää

tiistai 4. lokakuuta 2011

Pyöräilin paikallisen vintage -liikkeen ohi ja ikkunassa kökötti laukku, joka valloitti sydämeni. Maksoi tosin maltaita, mutta siitä ei puhuta eikä välitetä ensirakkauksien yhteydessä. M:n ensimmäinen kommentti, kun tuli kotiin: "mikä ihmeen mummolaukku tuo on?". Siskon kommentti samaan henkeen: "onko toi joku mummolaukku vai?".

No onhan se, mutta mikä mahtava mummolaukku! Sopivan kokoinen weekendbagiksi ja ruusukuosi on ihan herkku. Tunnen usein vetoa kaikkeen nörttihenkiseen ja lievästi mummomaiseen.


Sinulle - ja Korianteri -blogit olivat muuten muistaneet minua tunnustuksilla, suuri kiitos! Tekee tästä bloggaamisesta mielekkäämpää, kun tietää, että bittiavaruuden toisella äärellä on kivoja innostuneita ihmisiä. Ekaan tunnustukseen liittyi kysely, jossa oli niin vähän ja sen verran kivoja kysymyksiä, että oli vastattava.
1. Lempiruoka: M:n tekemä mozzarella-parmesan-munakoiso-tomaatti vuoka. Ja kunnon lasagne on myös mahtavaa.
2. Lempimakeiseni: Olen lähes kaikkikarkkinen, joten olisi helpompi sanoa epäsuosikki. Mutta parhaita on pingiivinisalmiakkikarkit, turkinpippurit ja ne Maltese -suklaapallukat.
3. Lempiluettavani: Englanninkielinen vampyyrihömppä, urbaanifantasiahömppä, romanttinen historiallinen hömppä, romanttinen jännityshömppä...You get the meaning:) Kyllä mä luen joskus vakaviakin kirjoja. Mutta vain niitä äärimmäisen hyviä. 
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Neulominen, telkkarin ääressä.
5. Lempielokuva: Piano, Leijonakuningas, The Crow, Fight Club...Niin paljon hyviä leffoja.
En osaa nyt millään jakaa tunnustustuksia eteenpäin, sillä noin 50:stä seuraamastani blogista on aivan liian vaikea valita muutamaa suosikkia. Oikeastaan nämä tunnustukset ovatkin omistettu kaikille niille 50:lle.

Kuvissa olevat kaksi lankakerää (oranssi ja violetti) ovat Malabrigon sockia, tuota lemppariani, jota kävin hamstraamassa paikallisesta neulenettikahvila Pirjoliisasta heti kun satsi saapui. Aika kauan piti odotella, ennen kuin olivat seilanneet Atlantin yli tänne saakka.

1 kommentti :

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tuo lankakorisi. Upeita palmikoita näyttäisi olevan tulollaan.

Proudly designed by | mlekoshi Playground |