Rakkaus=palmikot

tiistai 29. marraskuuta 2011

Jotkut projektit on vaan yhtä tahkoamista, eikä ne meinaa valmistua sitten millään. Aloitin jo kesällä neulomaan kaulahuivia M:lle, mutta vasta nyt se valmistui. Tossuja lukuunottamatta tämä on ensimmäinen neuletyö, jonka olen hänelle tehnyt. Ja voi millä huolella ja vaivalla ja kärsivällisyydellä se onkaan tehty, korreloi siis ihan selvästi saajan tärkeyden kanssa:)
Malli: DNA Scarf by June Oshiro
Lanka: Aina yhtä ihana Manos del Uruguay Silk Blend
Kulutus: Vähän päälle kerä
Puikot: 3.5 mm

En tiedä miksi olen viime aikoina sortunut aina näihin palmikoihin, vaikka en edes tykkää niiden neulomisesta. Ne vaan näyttää kivoilta. Tämä huivi ei ollut varsinaisesti vaikea, vaan ennen kaikkea vaivalloinen. Kuvion epäsymmetrisyys takasi sen, että ohje ei jäänyt millään muistiin. Jokainen sekä nurja että oikea rivi vaati kaavion lukemista, ei siis mitään rentoa telkkarin ääressä neulomista, mikä selittääkin osaltaa hidasta edistymistä. Muita muutoksia en ohjeeseen tehnyt kuin vähensin muutaman silmukan reunojen helmineuleesta. Kaunis huivista tuli, eikä tuo kerän vaihtokaan näy luonnossa yhtään niin hyvin kuin alla olevassa kuvassa.
Huivi tuntuu olevan mieluinen myös saajalle. Se on hyvä, sillä aika vaativa maku on herralla, ei kelpuuta kuin ihan laatua vaan:D

5 kommenttia :

Jii kirjoitti...

Hieno huivi ja varmasti palkitsee vaivan!

Katja kirjoitti...

Voi että, onpas hurmaava ja erityisesti juuri tuo kuvion epäsymmetrisyys näyttää kivalta. Väri on myös melkoisen hottis ;)

Serayna kirjoitti...

Thanks Jii ja Katja!

Katja, ei ihme etten tunnistanut sua heti Tampereella, kun eihän sulla olekaan laseja tuossa profiilikuvassa:)

Miia kirjoitti...

On kyllä kaunis huivi. :) Ihanan erikoinen tuo epäsymmetrinen kuvio.

Jepa kirjoitti...

Jos ei tätä huivia kelpuuttais, nii ois kyllä.... ;) On siis ihana huivi :)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |