Black or white? Or not?

lauantai 28. tammikuuta 2012

Argh, aina sama valinnan vaikeus kun on värit kyseessä. Joskus toivon, että olisin mustavalko -ihminen ja vaihtoehtoja olisi vain kaksi. Tosin siinäkin olisi yksi vaihtoehto liikaa.


Seuraava verhoiluprojekti, työtuoli itselleni, kulkeutui Helsingistä viimein tänne. Kyseessä on Martelan vanha klassikko eli Kilta -tuoli, joita bongailin tori.fistä kaksin kappalein. Nyt pitäisi vain päättää, että mitä kangasta niihin isketään. Harkinnassa olisi ehkä hieman yllättävästi tekonahka, musta tai valkoinen. Tuli hieman vihjausta siihen suuntaan, että tällä kertaa mitään värikästä ei sitten laiteta, kun alkaa kuulemma työhuoneessa olla niitä värejä jo ihan tarpeeksi:). Mutta mutta, joku vihreäkin kangas olisi kiva...

Apuva, mitä mieltä olette: mustaa vai valkoista, tekonahkana vai kankaana? Vai jotain väriä? Tekonahka voi olla aika haastava neulottava, sillä sitä ei paljoa pureta.

P.S. Vähänkö on muuten lankakorini nyt siisti, siivosin sieltä kirpparipussiin aika monta "turhaa" kerää.

4 kommenttia :

Faline kirjoitti...

Meil on kans tollanen tuoli joka pitäisi verhoilla. Onkohan se helppoa kun ei ole koskaan mitään verhoillut? Ajattelin et jos irrottaa noi kankaat niin niistähän saa suoraan oikean kokoiset kaavat? Mä oon ajatellut tuohon omaan jotain kuviollista kangasta.:)

Serayna kirjoitti...

Tuo on kuulemma aika haastava verhoiltava, sillä siinä on ompelemista aika paljon ja saumojen pitää asettua just oikeisiin kohtiin. Meidän verhoilijamestarilla on valmiit kaavat Kiltaan, mutta vähän silti arveluttaa että kuinka mun käy:)

Vilma kirjoitti...

Täällä kans kaksi Kiltaa odottaa verhoilua. :) Mä kallistuisin ehkä valkean tekonahan puolelle, jos tuo oranssi ei kerran miellytä silmää.

Serayna kirjoitti...

Valkoinen ainakin tuosta yhdestä tulee, tosin kankainen kun tekonahan ompelu alkoi arveluttaa liikaa...

Proudly designed by | mlekoshi Playground |