Sisustusbloggausta

lauantai 21. tammikuuta 2012

Tänä aamuna vietin taas pitkän ja autuaan hetken teekupin ja sisustuslehtien kera. Voihan viikonloppu <3. Kutomukset etenee hitaasti ja nitkutellen, siitä syystä tämä hiljaiselo. Vaihteeksi maistuu paremmin lukeminen.

Tämä postaus menee sisustusbloggauksen puolelle, mutta eipä tuo haitanne kun niistäkin on tullut aina välillä toivomuksia:)
Räpsin aamulla kuvia meidän "ruokailutilasta" ja viimeisimmistä kirpputorilöydöistä, jotka päätyivät kyseisen tilan hyllyille. Kyseessä ovat tuo keltainen emalikulho ja muodoillaan hurmanneet valkoinen kermakko ja sokerikko. Hyllyt täyttyvät uhkaavaa vauhtia samoin kuin keittiön kaapitkin. Kaikki vanhat lasitavarat ja kulhot ja muut on kuitenkin niin ihania, että vaikea niistä on kieltäytyä kun huutelevat  kirpparin hyllyillä juuri minulle "take me take me!".

Ruokailutilamme on yksi niistä sympaattisista pohjaratkaisuista, joihin ihastuimme tässä asunnossa. Olin kyllästynyt avokeittiöön ja tällainen puoliavoin keittiö-ruokailutila -ratkaisu tuntuikin täydelliseltä. Tilasta on suora näköyhteys olohuoneeseen, joten suuremmalla porukalla voi helposti huudella huoneesta toiseen.
Hyviä viikonloppuja kaikille!

8 kommenttia :

Anna-Kaisa kirjoitti...

Teillä on kerrassaan ihana ruokailutila! Olisipa minullakin tuollaista sisustussilmää :)

ArualMaria kirjoitti...

Onpas teillä pirteä ja persoonallinen ruokailutila! Hauskasti yhdistelty juttuja!

Ilona kirjoitti...

niin kivan näköstä! Viivikin totes, että noi kuvathan vois olla jostakin sisustuslehdestä!

Emma kirjoitti...

Vaudekaade. Onko tuo keltasen kulhon vieressä oleva juttu kello? Enpä oo ennen nähny samanlaista.

Serayna kirjoitti...

Kiitokset kohteliaisuuksista!

Emma: Kyseessä on todellakin kello, varsin vinkeä sellainen:) Tarttui mukaan Tampereelta Design Boulevardista.

Anonyymi kirjoitti...

mistä nuo seinähyllyt on?

Serayna kirjoitti...

Hyllyt on tanskalaisen Sebran, tilattiin ne yhdestä ruotsalaisesta nettikaupasta, jonka nimeä en enää muista...Tuolta näyttäisi löytyvän myös:http://www.jollyroom.se/produkter/barnrummet/inredning/bokstod-hyllor/sebra-bokhylla-oval-vit-3-pack.html. Useat suomalaiset lastenliikkeet/lelukaupat on tietääkseni Sebran jälleenmyyjiä.

Anonyymi kirjoitti...

alrighty, kiitti!

Proudly designed by | mlekoshi Playground |