Violet Africa

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Äitienpäivä lähenee, mutta kerrankin olen valmistautunut neulomusten kanssa ajoissa. Mummu saa lahjaksi huivin. Jännityksellä odotan, mitä mieltä mummu on värivalinnasta.Malli: Daphnaie by Tony Gurbisz
Lanka: Malabrigo Sock (väri Violet Africa)
Kulutus: 1 kerä
Puikot: 4,5 mm

Näppärää ja nopeaa neulottavaa, mikä lienee syy siihen, miksi näitä huiveja tipahtelee tasaista tahtia. Kaipaan yleensä jotain sellaista käsityötä, johon voi tarttua nopeasti ilman että tarvitsee ajatella syntyjä syviä tai mittailla ja laskea yms. ennen kuin pääsee itse asiaan.

Malli on varsin nätti ja lopputulos sen verran kevyt ja ilmava, että menee kesälläkin hartiahuivina, vaikka onkin villaa. Kuvion lehtiteemalle tekisi parhaiten oikeutta ehkä vihreä tai oranssi lanka, mutta kyllä violettikin hyvältä näyttää.

Seuraavaksi ei ole tulossa huivia, vaan kesken on ihan oikea vaatekappale: villatakki. Mini-ihmiselle tosin, mut pienestä on hyvä aloittaa.

2 kommenttia :

JenniH kirjoitti...

Erittäin kaunis huivi, herkullinen on värikin! :) Itsellä on huivien neulominen jäänyt viime aikoina vähemmälle, tuli vissiin tehtyä riittävän monta yhteen putkeen. :D

Ingi kirjoitti...

Kaunis huivi ja mielenkiintoinen malli, erilainen tuo keskiosa!

Proudly designed by | mlekoshi Playground |