Päivä Purmossa

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kotiuduttu on Purmon Loppisracesta. Aurinko ja kirppistavaraa riitti, tosin huonekaluja olisi saanut olla enemmän ja lastenvaatteita vähemmän:). Mahtava tapahtuma joka tapauksesta, ensi vuonna pitää mennä heti perjantaina, että on parhaat kamat vielä jäljellä.

Mukaan lähti vanha Askon lipasto, jota ajateltiin eteisen ja keittiön välikköön. Tosin se olisi saanut olla hitusen pienempi, tuntuu isolta verrattuna entiseen kaappiin. Yksi lamppu ja sohva jäi kaivelemaan mieltä, olisin kaivannut uutta verhoiluprojektia, vaikka kämppään ei enää mitään mahdukaan...
4 kommenttia :

JenniH kirjoitti...

Hieno lipasto! Meidän talon perukoilla oli vähän saman henkinen kuusilaatikkoinen lipasto silloin, kun ostimme talon. Annoimme lipaston miehen työkaverille, kun se ei silloin tuntunut löytävän paikkaansa meiltä. Nykyään harmittaa, että luovuin! Ehkä joskus vielä tulee toinen vastaan.

Satu kirjoitti...

Mäkin harkitsin lähtöä tuonne, mutta en lopulta jaksanut, kun ainakin nuorimmaista olisi pitänyt raahata mukana. Ehkä sitten ensi kerralla.

Kiva lipasto!

Dooda kirjoitti...

Morjeeens! Sinun kotisi on oikea virkistävä helmi kaikkien tusinakotien keskellä, tulin iloiseksi kun löysin blogisi. :)

Serayna kirjoitti...

Oi kiitos Dooda, sinun blogiasi jo pidempään seuranneena voin sanoa että niin on virkistävä blogi sinullakin:)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |