Kenkälaatikot vol. 2

tiistai 21. elokuuta 2012

Kenkälaatikot on siitä kivoja, että niistä saa vähällä vaivalla ja rahalla mainioita säilytyslaatikoita.

Siis kunhan ne vaan saa aikaiseksi operoida ennen kuin jossain hermosiivouspuuskassa ne tulee heivattu lähimpään roskikseen.


Sain lomani aikana päällystettyä kolme nurkissa pitkään pyörinyttä yksilöä. Nyt ne nököttävät tuolla makuuhuoneen vaatenurkassa kolmen muun kenkälaatikon kera. Päällystysmateriaalina oli tällä kertaa lahjapaperi ja hyllypaperi, niitä olikin helpompi työstää kuin tapetteja. Punapilkullisen laatikon paperi on Clas Ohlsonista. Muut kaivoin kätköistäni, niitä on kuulkaa hartaudella haudottu ja odotettu jotain erikoistilaisuutta. En jaksanu odottaa enää.

Jos luulette nurkan olevan aina noin siisti niin ehei. Lavastin. Epämääräinen nurkkaus toimii suurimman osan aikaa puolilikaisten vaatteiden dumppauspaikkana. Dumppauksella meinaan, että ne on viskottu rekin päälle, alle, sivulle ja taakse -> joka paikkaan muualle paitsi henkareille. Epämääräiset puolilikaiset vaatteet on mun elämän suuri epäkohta, keksikää nyt joku niille joku hyvä systeemi kiitos.

7 kommenttia :

Jii kirjoitti...

Hienoja laatikoita! Olen usein ajatellut päällystää laatikoita kauniila papereilla, mutta eipä ole tähän mennessä tapahtunut. Onneksi voin ihailla ahkerampien kauniita laatikoita! :-)

Altocumulus kirjoitti...

Ihanan näköistä. Sama ongelma on puolipitoisten kanssa täälläkin. Mies on erityisen pätevä tuottamaan niitä, lapsetkin osaa aika hyvin.

Raglana kirjoitti...

Päällystämällä laatikoista tulee kivoja, vaikka miten kolhokin olis laatikkoyksilö ennen sitä.

Laiskalle koukku on helpompi kuin henkari. Puolipitoisille seinään pari kolme koukkua. Tankoon saa myös irtokoukkuja, yksinkertaisimillaan S-koukku joka on vähän kuin henkarin koukku.

Tai sitten pystymallinen naulakko.

Serayna kirjoitti...

Jii & Altocumulus: Kiitos! Pari laatikkoa päällystää vajaassa tunnissa, jälkien siivous on se ikävin osa projektia

Raglana: Irtokoukut tankoon on tosi hyvä idea, kiits!:) Se on kuitenkin ne housut ja muut vaikeasti ripustettavat kamppeet jotka yleensä kasaantuu

Satu kirjoitti...

Hienot laatikot :) Mäkin säästin niitä ennen, mutta heitin muutossa pois, kun en ollut saanut aikaiseksi päällystää.

JenniH kirjoitti...

Nuo puolipitoiset vaatteet ovat yksi suurimpia mysteereitä! Miten ne muka saisi säilytettyä siististi? Vaatisi ilmeisesti lisää itsekuria. Laatikot ovat sievät! :)

Mirva kirjoitti...

Mä olen ratkaissut puolikkaiden vaatteiden ongelman ison puisen perunalaarin avulla. Siitä tuli putsauksen jälkeen aivan mahtava musta aukko johon voi heittää monen viikon ajan puolipitoisia vaatteita ilman että vyöryy yli. Eikä muuten näytä hölmömmältä sisustuselementtinä ja vaatteet pysyy kivasti yhdessä nurkassa, sen sijaan että ne peittäis koko makuuhuoneen lattian.

Proudly designed by | mlekoshi Playground |