My kind of city

tiistai 11. syyskuuta 2012

Viimeisellä lomaviikolla vei matka Italiaan. Koska ollaan tylsiä, niin mentiin Venetsiaan (ja Gardajärvelle) - kolmatta kertaa. Tällä kertaa tosin ystäväpariskunnan kera. Se kaupunki on vaan niin paras.

Ekat kolme päivää vietettiin Gardajärvellä Gardassa. Vuokrattiin lentokentältä auto ja automatkalla opittiin, että italilaiset rakastaa liikenneympyröitä, että ne lippupömpelit moottoritien alussa tarkoittaa tiemaksuja, että Hertziin ei kannata luottaa koska navigaattori voi kuolla ekan puolen tunnin jälkeen ja että moottoritiellä olis hyvä valita oikea liittymä heti kerralla, sillä seuraava tulee todennäköisesti vasta seuraavan 50 kilometrin jälkeen. Tiivistys: Thank God for GoogleMaps. 

Käytiin myös maistelemassa viinejä Tommasin tarhoilla, bongailtiin julkkiksia ja nautittiin elokuvista Venetsian elokuvafestivaaleilla, shoppailtiin ja eksyttiin kaduilla, kastuttiin, kiivettiin rappusia ylösalasylösalas (mahtava asuntomme oli 5. kerroksessa, suosittelen rappusista huolimatta!) sekä nautittiin auringosta ja öisestä salamoinnista kattoterassilla. Ja tietenkin juotiin paljon espressoa ja spritzejä.    

Bye bye Venetsia hetkeksi, ehkä muutamien vuosien kuluttua taas nähdään.

Ps. Sori, kuvamäärän kanssa kävi pieni ylilyönti. Ei vaan osannut rajoittaa:)

7 kommenttia :

JenniH kirjoitti...

Onneksi laitoit kaikki nämä kuvat! Aivan mielettömän ihana kaupunki tuo Venetsia, pystyn hyvin ymmärtämään, että sille menettää sydämensä. :) Itsekin haluaisin päästä tuonne, kun vain osaisi vuodenajan valita sopivasti. :)

wikke kirjoitti...

<3 tulipa ikävä Italiaan. Pakko päästä sinne ensi kesänäkin :)

Satu kirjoitti...

Oi ihanaa! Mekin ollaan oltu kolmesti Italiassa. Venetsiaankin mennään uudestaan sitten, kun meillä ei enää kukaan tarvitse rattaita.

Serayna kirjoitti...

Satu: Venetsia on kyllä varmaan maailman epäesteettömin kaupunki, ei kyllä mielellään lähtisi sinne rattaiden, rullatuolin tai kävelykeppien kanssa:)

Katja kirjoitti...

Olipas kiva kuvakollaasi. Mulla on kanssa tiedossa Venetsiaa parin viikon päästä, kun lähdetään tyttöporukalla "A-luokan" matkalla Milanoon ja tehdään päiväreissu Venetsiaan :)

anna kirjoitti...

oi miten ihania kuvia <3 tahtoo reissuun myös :D

Eeviregina kirjoitti...

Italiankuvia ei ole koskaan liikaa!
Ihan liian kauan meidän Venetsian käynnistä, pitäisi ottaa uusiksi.
Viimeksi oltiin Sisiliassa lokakuussa, ihana matka!
Tunnelmallista joulukuuta sinulle!

Proudly designed by | mlekoshi Playground |