Annankatu 12 & 19

lauantai 13. lokakuuta 2012

Piipahdin Helsingissä ke-to työmatkalla ja ehdin siinä samalla tehdä ekskursion pariin ihanaan pikkuputiikkiin Annankadulla. 

Osoitteessa Annankatu 12 sijaitsee kierrätys- ja vintagehenkistä tavaraa myyvä Momono, joka harmikseni oli suljettu viimeksi kun kävin Helsingissä.  Onneksi silloin ihailemiani Aarikan keltaisia peltipurkkeja oli vielä jäljellä... 

Toinen ihana tuttavuus oli kadun toisella puolella sijaitseva Lokal, joka on nähtävästi yhdistetty taidenäyttely-kahvila-putiikki. Lapsenmieliselle tämän hetken näyttely oli nannaa ja katsokaa nyt tuota keittiöseinää, meille saisi heti pistää pystyyn tuollaisen! 
Pääsin ulkoiluttamaan ensimmäistä kertaa myös tuliterää Cambridge Satchel -laukkuani. Puhdasta rakkautta on kuulkaa tuo laukku. Emmin pitkään sen hankkimista, koska ennakoin että kiinnityssysteemi voi aiheuttaa raivokohtauksia tällaiselle kärsimättömälle ihmiselle, joka viettää suuren osan ajasta käsi laukussa. Tähän mennessä ei ongelmia, olen ottanut sellaisen mukavan zen-henkisen asenteen: laukun avaaminen ja sulkeminen on kuin japanilainen teeseremonia, pitkä ja harras. Toimii:) 
Ensi viikonloppuna ekskursioin Tampereella, silloin olisi tähtäimessä on lankakaupat eli ainakin Lankaidea ja uusi Kerä. Viimeisin väri-ihastukseni on metsästäjän vihreä, jotain sen väristä kauluri- tai pipolankaa jos vaikka löytyisi.

1 kommentti :

Lea - kiertoidea kirjoitti...

Onpa mukavan näköisiä puoteja, kiitos vinkistä! Pitänee käydä tutustumassa kun kävelee noilla hoodeilla :)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |