Hunter green

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Sitä uutta lempiväriä eli metsästäjän vihreää tulee nyt joka suunnasta: on Rowanin kahta eri lankaa Tampereen reissun tuomisina, on kynsilakkaa, on villatakkia ja on vielä ajatuksen tasolla neuloa kauluri ja pipokin. Mayday mayday, överivaara. Innostuksissani päsäytin jo ensimmäisen metsästäjän vihreän väliprojektin, pannan.

Ohje oli omasta päästä eikä mennyt kuin vajaa pari tuntia hommaan. Oi mikä tunne kun jotain saa valmiiksikin.

Ohje: Luotu 16 silmukkaa, oikeilla kerroksilla järjestystä vaihtaen 1 o 1 n, nurjalla aina nurin. Reunoissa 3 silmukka aina oikein.
Lanka: Rowan Felted Tweed kaksin kerroin
Kulutus: n. 25 g
Puikot: 4,5 mm

Kerä Tampereella oli ihana, tosin Lankaidean laarien äärellä kuola valui vielä enemmän. Onneksi mun spontaanit lankaostokset jää lähes aina kauppaan väriongelmien takia: joko on liikaa valinnan varaa tai sitten se täydellinen sävy puuttuu. Kolme viimeistä kuvaa ovat Design Boulevardista, suositeltava ostoskohde sekin.

Telkkarissa ne eilen muuten sanoi, että 2 tuntia shoppailua vastaa 300 kaloria ja yhtä salituntia. Siis mitäh, lisää tällaisia uutisia.

4 kommenttia :

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minäkin katsoin tuota elämysshoppailuohjelmaa. Ihanaa, olenkin normaali nainen, koska shoppailu on ihanaa ja siihen kuuluu ruokailu Rossossa ja hengailu kaikessa rauhassa eri kauppojen välillä. Ja tietenkin kahvilassa hengailu suklaaleivoksen äärellä... Ja siitä vielä palaa kilot. Jee

Serayna kirjoitti...

Jee todellakin, meidän shoppailureissut noudattaa yleensä ihan samaa kaavaa:)

Markka kirjoitti...

Apua, IHANA kerä! Pakko päästä visiitille joskus.

Satu kirjoitti...

Olen yrittänyt kommentoida tänne jo useasti, mutta näpytän kuulemma aina sanavahvistuksen väärin.

Mutta hieno panta siis! Sulla onkin niin kapeat kasvot, että tuollainen sopii sulle hyvin. Mun leveän naamarin ansiosta näyttäisin panta päässä ihan syöttöporsaalta.

Voi Kerä. Mäkin haluan!

Proudly designed by | mlekoshi Playground |