Black is back

maanantai 5. marraskuuta 2012

Mä oon vähän vilukissa. Töissä on ihan normaalia, että päivän päätteeksi kaivaudun esiin kolmen villatakin (kaksi päällä ja yksi jalkoja lämmittämässä), kaulahuivin ja villasukkien joukosta. Työhuoneen kaapissa roikkuu aina vähintään kaksi "työvillatakkia", voi sitten valita haluaako laittaa kokoukseen sen superpaksun vai sen normipaksun.


Vastaiskuksi tälle kirjastotädin syndroomaalle eli huonolle verenkierrolle neuloin toimistohuivin, joka on vähän kuin viltti mutta toimii myös kaulahuivina. Muhkea, iso, ihana, LÄMMIN: kovin olen tyytyväinen lopputulokseen. Tarttis lisätä normivarustukseen vielä kynsikkäät ja säärystimet/ pitkävartiset villasukat, niin voisi olla riittävä toimistosetti kasassa.

Puolessa vaiheessa nitkuttelua kirosin, että oliko pakko neuloa musta huivi, kun maailmassa on niin paljon muita ihania värejä. Värivalinta oli lopulta paras mahdollinen valinta, musta sopii aina kaiken kanssa ja mun villatakkikokoelma alkaa olla aika riemunkirjava. Ja jotenkin tykkään, että huivin tekstuuri hieman katoaa väriin kaukaa katsellessa mutta paljastuu sitten lähempänä. Valokuvausta musta ei todellakaan taas tehnyt helpoksi, kuvissa heiluu joku tyyppi mustan möhkäleen kanssa mutta that's it :)
Ohje: Ashby by Leila Raabe
Lanka: Cascade 220
Kulutus: 4 vyyhtiä
Puikot: 5 mm ja 5,5mm

Mallia oli hauska neuloa ja siinä oli mukavasti tekstuuria. Alkumetreillä tosin taas mietin että miksi oi miksi aina haksahdan palmikoihin. En vieläkään rakasta niiden neulomista. Itse neulomisprosessi kesti kauan, kuvittelisi että isoilla puikoilla tulisi tulosta nopeammin mutta turha toivo jos neuloja on laiska. Cascade 220 oli miellyttävä tuttavuus ja tulen neulomaan siitä paljon varmasti tulevaisuudessa. Paksuus olis just hyvä moneen projektiin.
Huivi oli käytössä tänään ekaa päivä ja kyllä se niin lämmitti sekä sisäisesti että ulkoisesti. On se villoihin kääriytyminen vaan mahtavaa!

12 kommenttia :

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana huivi ja ihana tuo keikistelevä malli. Musta on aina tyylikäs ja monikäyttöinen väri.

JenniH kirjoitti...

Ihana muhkea huivi! Tartteisin itse myös tuollaisen! :) Olisiko joku huivinneulomiskerho mitään? :)

Eeva kirjoitti...

Ihana huivi! Taidan olla itse vähän jälkeenjäänyt tänä syksynä, koska en ole vieläkään alkanut kutomaan :D

ps. tämä on jo neljän kerta kun menee sanavahvistus pieleen, ne on aika inhottavia... :P

Serayna kirjoitti...

Kiitokset! Bongasin muuten asetuksista kohdan, josta sanavahvistukset sai pois. Säästetään hermoja ja keksitään jotain muuta jos masiinat alkaa tänne kommentoida:)

Henna kirjoitti...

On kyllä ihana toi huivi! Riittäsköhän mulla inspistä alkaa väkertään jotain samnmoista..(aikaa tosin on vasta joulun jälkeen, ku se pääsi taas yllättään).

ArualMaria kirjoitti...

Niin kaunis! Muhkea lämmitin!

Satu kirjoitti...

Voi mäkin tarttisin tollasen, mahtava huivi!

Petra Ilona kirjoitti...

Lämpimältä näyttää! :) Ja olipas hauska tunnistaa kuvaustausta.

Katja kirjoitti...

Kylläpä näyttää muhkealta ja varmasti lämmittää myös mieltä, kun tuollaisen saa valmiiksi :)

essi kirjoitti...

Onpa muhkea huivi, melkoisen ihana :)
Täytyy laittaa tämä malli mieleen, voisi neuloa itsellekin.

Anonyymi kirjoitti...

Beautiful motifs and textures! Beautiful finnish language that I don't understand!! : )

Henrietta kirjoitti...

Tosi hyvän näkönen huivi! Melkein täytyy itekkin toteuttaa :)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |