Jännittävä elämäni

lauantai 24. marraskuuta 2012

Tapahtui seuraavaa:
* Ratkaisin metallijätteen ja lasipurkkien lajittelun nätillä korilla
* Kudoin uuden pipon (tarkemmat tiedon postauksen lopussa) ja löysin kirpparilta Benettonin vanhan kaulahuivin, joka pienellä ompelulla muutti muotoaan tuubiksi ja tyydytti kirjoneulehuivin himon
* Kävin Jyväskylässä ja Helsingissä työmatkoilla ja ehdin tehdä pikavisiitit sekä Titityyhyn että Priimaan. Totesin myös, että Titityy on kivoin lankakauppa jossa olen ollut, niin kuin mukaan tarttuneista lankavyyhdeistä voi päätellä. Juuri kun ehdin omahyväisesti myhäillä, että minähän en lankaa ostele kuin tarpeeseen ja valmiita projekteja mielessä pitäen...

Eli kyllä elämä vain on jännittävä. Illalla testataan ystävien kanssa sitä blogosfäärissäkin mainetta niittänyttä avokadopastaa ja jälkiruuaksi on jääkaapissa jo odottavat mustaherukkasuklaafondantit. Tulee hyvä ilta!

Pipon tarkemmista tiedoista jos joku on kiinnostunut niin tässä ne:

Ohje: Molly pienin muutoksin: 100 silmukan sijaan loin vain 80 ja peruskuvion vaihdoin toiseen (tarkemmat tiedot Ravelryssa). Kaventamisen aloitin jo 14 toiston jälkeen.
Lanka: Rowan Kid Classic
Kulutus: 1 kerä
Puikot: 3.5 mm ja 4 mm

Kavennukset eivät olleet kovin elegantit, mutta onneksi tupsu piilottaa paljon. Tupsun tekisin toisin jos olisi vielä lankaa jäljellä, sillä tajusin, että tuuhein tupsu ei ole aina paras. Nyt tuo tupsu muistuttaa painoltaan ja muodoltaa erehdyttävästi pientä kiveä, ei hyvä jos sen haluaa iskeä pipoon.

4 kommenttia :

Tytti kirjoitti...

Kivoja väripilkkuja kuvissa: jakkara, langat, pipo (joka on tosi hyvännäköinen). Olen itsekin tehnyt Mollyn joskus, mutta siitä tuli liian suuri ja purkuun meni.

Anonyymi kirjoitti...

I love the black and white basket, can you tell me what company makes them? probably finnish? I love your scraf too, on the third picture.

Serayna kirjoitti...

Tytti: Juu en tiedä kenen päähän tuo Molly on sopiva jos sen tekee ohjeen mukaan, olis tullut meinaan pikkuisen suuri jos olisi luonut ohjeen mukaan 100 silmukkaa:)

Lichenparticules: The basket is Mifuko's (wich is a Finnish (and african) design company http://www.mifuko.fi/mifuko/en/frontpage). They have an online shop, maybe you can check if they send internationally:)-> http://www.mifuko.fi/en/store.html.

Anonyymi kirjoitti...

Thank you so much Serayna, I'll go and have a look at their site!

Proudly designed by | mlekoshi Playground |