Here we go again

maanantai 31. joulukuuta 2012

Se olisi aika taas aloittaa uusi kalenterivuosi ja viettää vuoden väkinäisintä juhlaa. Jos tässä ruvetaan avautumaan, niin mun mielestähän uusi vuosi on vuoden yliarvostetuin juhla: kaikilla pitäisi olla kivaa vaikka väkisin, elämän suuret kysymykset pitäisi ratketa viimeistään kun kello lyö kaksitoista ja ylipäätään henkinen tila pitäisi olla epänormaalin happyhappyjoyjoy. Ja älkää edes mainitko mulle raketteja, niistä voisin pitää vaikka kuinka pitkän monologin.

Mutta muuten ihan positiivista, että vuosi taas vaihtuu. Päätettiin M:n kanssa, että nyt ryhdistäydytään ja otetaan askelia meidän pitkäaikaisen matkahaaveen eteen. Paljon säästämistä ja itsekuria tiedossa pariksi seuraavaksi vuodeksi.


Meidän vuotta 2013 seurataan kuvissa näkyvästä RK Designin julistekalenterista. Se on kiva noin kehyksissäkin. Toivottavasti saisin teille muuten jo huomiseksi koottua postauksen niistä muutamasta pehmeästä lahjasta, jotka tuli tikuttua. Kun ne nyt kerran kovalla vaivalla sain kuvattuakin.

Ja viimeiseksi: olkoon ensi vuotenne täynnä onnellisia asioita!

3 kommenttia :

Piia kirjoitti...

Onpa kiva blogi. Nimi jo sattui silmään, täällä Islannissa kun asustellaan.. Kaunis koti teillä :)

Rouva Hyrskyn Myrskyn kirjoitti...

Kyllä itseäkin kauhistutti, että 10 miljoonaa euroa lensi taivaantuuliin räjädyksinä ja valovälähdyksin. Olisko sen voinut käyttää järkevämmin, olisi!
Kiva blogi!

Serayna kirjoitti...

Kiitos samoin Piia!

Rouva Hyrskyn Myrskyn: Nimenomaan. Eikä mulla mitään noita ammattimaisesti toteutettuja ilotulituksia vastaan ole. Lähinnä en ymmärrä miksi jokaisella amatöörilläkin pitää olla lupa ostaa ja ammuskella niitä viattomien kanssaihmisten riesaksi ja turvallisuusriskiksi:)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |