Aika oranssia

perjantai 4. tammikuuta 2013

Kovin näyttää vaatimattomilta nämä mun joululahjatuotokset. Luulin tehneeni vaikka mitä, mutta taisin olla harhainen. Ja siskon lahjapipo on vieläkin puikoilla alkutekijöissään. Oikean vihreän sävyn metsästys kesti niin kauan, että hups sitten olikin enää kaksi päivää jouluun.


Malli: Rannekkeet, ohje Modassa 5/2012
Lanka: Bremont Carmen (20% silkkiä & 80% alpakkaa)
Menekki: vajaa 50 g
Puikot: 2,5 mm ja 3 mm

Nämä ranteenlämmittimet menivät anopille. Lanka oli varsin ihanaa silkkialpakkasekoitusta, pehmoista ja kiiltävää. Tiedättekö mulla olisi kova hinku kokeilla jotain kashmir-lankaa, mutta niitä tuntuu olevan nihkeästi saatavilla. Kaikki mitä Etsystäkin katoin niin jos paksuus jne. oli hyvä niin väri oli masentava. Vinkatkaahan, jos tulee mieleen hyvä kashmir-lanka, jossa väritkin olisivat kohdallaan.
Malli: Sothia by Robin Ulrich
Lanka: Malabrigo Sock
Menekki: 2 vyyhtiä eli 200 g
Puikot: 4 mm

Huivi oli äidille. Malli jäi viime vuoden Tampereen käsityömessuilla mieleen, ja kesällä aloin sitä huvikseni nitkutella. Täydellinen aivot narikkaan-projekti.


Ja viimeiseksi jämälankakranssi. Lopputulos ei vastannut ihan niitä visuaalisesti latautuneita mielikuvia, jotka pyörivät mielessäni ennen aloitusta. Hyvää käyttöä inhalle Rose-mohairille kuitenkin. Jos väriyhdistelmä olisi ollut sellainen mustapohjainen räsymattohenkinen, niin lopputulos olisi ollut paremmin mieleeni.

4 kommenttia :

Lammas kirjoitti...

Tykkään tosta huivista tosi paljon!

JenniH kirjoitti...

Kivoja neuleita. Mahtava tuo viimeinen kuva huivista! Miten nuo tiilet voivat olla noin oransseja? :)

hillanen kirjoitti...

Niin kauniita kaikki! :)

Piia kirjoitti...

Mahtavan väriset. Sulle ois meikän blogissa blogilovee, menehän kurkkaseen ;)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |