Lamppu ja Aladin

torstai 28. helmikuuta 2013

Oi että, nykypäivänä todelliset kirpputorilöydöt on aika harvassa, mutta joskus tärppää. Tamara Aladinin Carmen-kääntömaljakko ja kolme kynttilänjalkaa lähtivät yhteishintaan 5 €. Ja vielä suosikkivärissäni! Seuraksi nappasin myös söpön lampun.


Maljakossa lillui iänkaikkisen mädäntyneet kukanjämät, joten olin alun perin aika skeptinen sen suhteen. Kynttilänjalkoja jätin kaksi ostamatta, koska ajattelin kerrankin olla hamstraamatta. Turhaan rajoitin, onhan viisi nyt aina parempi kuin kolme ja sanoo sen järkikin. Harmittaa. Heh:)


7 kommenttia :

JenniH kirjoitti...

Upeat löydöt!! Nyt äkkiä hakemaan ne loput kynttilänjalat! :D Mieti, miten upean kattauksen niillä loihtii. <3

(Kuolaan myös edelleen tapettiasi. Sain kotiin Värisilmän katalogin, jossa tuotakin oli. <3)

Serayna kirjoitti...

No kun ne on Pirttikylässä niin ei ihan heti tule lähdettyä sinne takaisin;)

Mäkin tykkään meidän tapetista edelleen vaikka pelkäsin kyllästyväni. Saman suunnittelijan (Hanna Werning) uudet tapetit ovat myös herkkuja, varsinkin se kettutapetti on aivan ihana...Pitäisi olla enemmän seiniä ja huoneita mitä tapetoida:)

Anitta kirjoitti...

Hei! Googletin keltaista lipastoa ja täältähän se paras löytyi :) Mahdatko muistaa tuon värikoodin? Ei tarvitsisi yrityksen ja erehdyksen kanssa täydellistä väriä etsiä :)

Serayna kirjoitti...

Heh, lipaston väri on napattu Muuton keltaisesta keksipurkista, otin sen mukaan maalikauppaan ja pyysin sekoittamaan sen mukaan värin. Maali on Tikkurilan puolihimmeä Helmi-kalustemaali, säästin 0, 225 litran purkin värikoodin takia eli tällaiset tiedot löytyy pohjasta: HR:3 TVT L300. En tiedä yhtään auttaako nuo, toivottavasti!

Anitta kirjoitti...

Kiitoksia tuhannesti :) Noilla varmasti selviää oikea sävy. Pahinta olisi se, että mulle tulisi oranssiin vivahtava lipasto ;)

Tarjas Snowland kirjoitti...

Ihana blogilöytö tämä sinun blogisi, liityin lukijaksi :)! Tervetuloa vastavierailulle: http://tarja-snowland.blogspot.fi/

Serayna kirjoitti...

Kiitos, tullaan kyllä vastavierailulle!:)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |