Oli matto oli verhot

perjantai 8. helmikuuta 2013

Tympee ja nihkee, sitä oli edellisviikko ja vähän tämäkin. Joku kevätuuvahdus/valoallergia varmaan, muutti ihmisen harmaaksi sohvamöykyksi.

Uskon vakaasti väriterapian voimaan, joten matto vaihtui ja uudet verhot ompelin olohuoneeseen. Kangas tarttui mukaan Anttilasta jo jokin aika sitten, väritykselle en heti lämmennyt mutta hinta ratkaisi (huomasin että muutkin olivat saman kankaan bonganneet:)). Ikkunassa näyttää niin paljon paremmalta kuin pakalla, nostattaa valoisia kevätfiiliksiä ihan tosissaan tällaiset pienet asiat kuin matto ja verhot!


Pieniä projekteja olen saanut valmiiksi. Veljen kihlatulle virkkasin Dropsin tossut. Sisko sai viimein joululahjapiponsa, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Pipon malli on vanha tuttu Molly (modattuna, tein kuviota vain 13 toistoa) ja lankana tällä kertaa mahtavan vihreä Cascade 220.

Toisessa kuvassa näkyy muuten maagisen hieno myöhästynyt joululahjamme, eli valokuvakirja viime vuoden Venetsian matkalta. Kannattaa lähteä matkalle ammattivalokuvaajan kanssa, kiitos Tage!:)

8 kommenttia :

Heidi kirjoitti...

Hehei, jaoin sulle tunnustusta blogissani :)

Musta sulla on niin kovin inspiroiva blogi - oon muun muassa herättänyt siipan joku sunnuntaiaamu, pakottanut sen koneen ääreen tuijottamaan silmät ristissä sun päivitystä ja sopottanut "katokultatommonenmekinvoitaishommatajookoskookos" :D

Satu kirjoitti...

Hienoa, valoisia kuvia!

Serayna kirjoitti...

Oi kiitos Heidi! Ihana kommentti, aivan tässä liikuttuu nyyh:)

Satu: Meidän olohuone ei ole valoisa kuin pari kuukautta keväisin, joten pitää ottaa tästä ajasta aina kaikki irti! Kesällä takapihan suojellut jättipuut varjostavat harmittavan paljon.

JenniH kirjoitti...

On niin muikeat värit ja mahtavat kuosit teidän kämpässä. <3 Nautin!

Liisa T. kirjoitti...

Aivan ihanat nuo tossut!

Ja koko blogi kaiken kaikkiaan. Hassua, olen onnistunut jotenkin kiertämään blogisi ja vasta nyt ekaa kertaa vierailulla! :)

Serayna kirjoitti...

Kiitos Liisa T. ja tervetuloa vaan vierailulle!:)

Anonyymi kirjoitti...

Hello. [url=http://ph-pills.com/item/generic_propecia.html]propecia online[/url] pick up this deals [url=http://ph-pills.com/en/item/generic_alli.html]diet[/url]

Anonyymi kirjoitti...

It is usually termed as a part of Newman, because then,
Jack would lose everything. But pills cr500 even in the womb!

In Vista, it's possible for the user to set the challenge so high that you don't want
to make sure that they have repeatedly denied. They also leave a cool feeling, which
lowers the body's temperature.

Also visit my weblog medicine

Proudly designed by | mlekoshi Playground |