Epäsymmetriaa

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Jälleen yksi huivi, jonka tein ihan vain sillä periaatteella, että malli olisi kiva kokeilla neuloa.


Malli: Veera Välimäen Line Break
Lanka: Punta Yarns Merisock Space Dyed
Kulutus: 2 vyyhtiä
Puikot: 4 mm

Huivi sai alkunsa Veeran pitämässä huivityöpajassa, johon pääsin ottamaan osaa syksyllä. Hauska tapahtuma, ja hauskinta oli tietysti  päästä ihastelemaan Veeran valmiita töitä kosketusetäisyydeltä! Huivin tikuttelu kesti kauemmin kuin ajattelin, vaikka on lopullinen kokokin aika valtava. Pingottaminen oli outo prosessi: märkä huivi venyi ja venyi kuin jonkin mystinen alienlima, ei siis meinannut tulla kaikelle sille venymiselle loppua. Loppui matto, loppui nuppineulat. Pitää kyllä hankkia sellaiset pingotusvaijerit.

Lopputulos on kaikessa epäsymmentrisyydessään ja valtavuudessaan aika ihana. Tosin itse en oikein osaa pukeutua epäsymmentrisiin vaatekappaleisiin ja huiveihin, vain viehätynkin niistä. Jotenkin niiden asettelu vaatii paljon enemmmän vaivaa kuin tavallisen kolmiohuivin ja olen aina epämukavasti kiskomassa jotain kulmaa. Mutta eiköhän tämäkin huivi löydä saajansa, epäsymmetriaa hallitsevan sellaisen :)
 

Neuletakkini on jo hyvässä vauhdissa, yli puolen välin. Koko taitaa osua nappiin, onneksi saa sovitella koko ajan, kun neule tulee puikoilta yhtenä palana.

4 kommenttia :

Paula kirjoitti...

Kaunis huivi, tosi ihana väri!

Lammas kirjoitti...

Mulla on vähän sama ongelma noiden epäsymmetristen asusteiden kanssa. Sinun huivisi on kyllä upea! Värikin on ihan täydellinen.

Pitko kirjoitti...

Monimuotoiset pukimet ovat oikeesti vähän vaikeita. Kuvissa, kuten noissa sinunkin, epäsymmetrisyys näyttää oikein hyvältä.

Mutta sitten kun itse yrittää viritellä sellaisen päälle... ;)

Huivisi on kuitenkin kaunis ja väri tosiaan hieno. :)

Satu kirjoitti...

Hieno huivi ja kaunis väri! Mun samana päivänä aloitettu huivi on yhä alkutekijöissään, saatan tehdä sen sittenkin eri langasta.

Proudly designed by | mlekoshi Playground |