Lisää tilaa, kiitos

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Keittiönkaapit tursuaa, vaikka kamaa häipyy kirppareille melkein yhtä tehokkaasti kuin sitä sieltä tulee. Ne on ne hemmetin KUIVAMUONAT jotka vie kaiken tilan. Laskin, että meillä on kaapissa mm. kolmea eri riisilaatua, neljää erityyppistä pastaa ja viidenlaisia jauhoja. Saatiin vähän lisää astiatilaa hyllyllä, sillä Stringillä tietysti. Ei siihen onnistu kyllästymään sitten millään, näyttää aina hyvältä. Mittasuhteiltaan siroja seinähyllyjä on harmittavan vaikea löytää: vaikka muuten olisi sopiva niin syvyyssuunnassa senttimetrejä on liikaa. Alunperin suunnittelin tuohon "välipylvästilaan" lokerohyllyä, jonka muistin lapsuudessa omistaneeni. Kyseinen hylly roikkui kuitenkin homeisena leikkimökissä, harmi. 

Vuokon Hedelmä-satiinikankaan jämäpala ja Alessin kello tarttuivat mukaan paikallisen sisustusliikkeen loppuunmyynnistä. Mulla on kuulemma ilmiselvästi lähestyvä kolmenkympin kriisi, koska olen niin sairaalloisen kiinnostunut kelloista (=ajasta). Hah.

Aloittelen parhaillaan villatakin neulomista. Mallitilkku ei ole ihan oikeissa mitoissa ja laskutoimitukset hajottaa humanistin pään. Kai siitä ihan hyvä tulee jos summanmutikassa aloittaa ja toivoo parasta? Just tämän takia huiveja on niin paljon hauskempi neuloa.

6 kommenttia :

JenniH kirjoitti...

Kiva hylly, kevyt ja raikas! Kaiholla katselen moista, meillä katit pudottaisi lasit alta aikayksikön. Minäkin aloitin neuletakkia! Jopa mallitilkunkin tein, kun tuumasin, etten vaan viitsi purkaa väärän kokoista takkia. Noh, käsiala löystyi jo kahden etukappaleen välissä sen verran, että toista saa pingottaa kuitenkin ihan urakalla. Että onkohan sillä tilkulla loppujen lopuksi mitään väliä? :D

Serayna kirjoitti...

Samaa olen miettinyt! Mallitilkun tekee suurella huolella, mutta varsinainen tositilanteen neulominen on jotain ihan muuta:)

Satu kirjoitti...

Ihania kuvia taas!

Mä oon varmaan jo vuoden verran pohtinu Stringin hankkimista työhuoneeseen. Olen jahkannut valkoisen ja mustan välillä, mutta taidan kerrankin päätyä jälkimmäiseen, kun melkein kaikki kalusteet on meillä valkoisia. Saa nähdä milloin maltan sen hankkia. Toisaalta mulla olisi ensi kuussa syntymäpäivä, hmm.

Pitko kirjoitti...

Kaappien siivosta viis, jos ja kun hyllyt näyttävät noin hyviltä! :D

Ikitalviko inspiroi, mutta täälläkin on villatakki suunnitteilla... Ja sama tilanne: lanka on jotain ihan muuta kuin ohjeessa ja omat laskutoimitukset viittaavat armeijateltan koko- ja muotokieleen...

Serayna kirjoitti...

Satu: se puun ja mustan yhdistelmä Stringissä on myös aika ihana <3

Pitko: Mä lopulta vaihdoin lankaa kun tulossa näytti juurikin olevan teltta...Ei sillä, armeijatelttavillatakit on yleensä parhaita, mutta ehkä se ei ole toivottava lopputulos tyköistuvassa mallissa:D

Katja kirjoitti...

Mä niin tunnen myös ton fiiliksen, että himottaa tehdä jotain kivaa itelle, mutta samalla miettii, että mitä jos ei tuukaan sopivan kokosta :) Ehkä parasta oiskin vaan tarttua tuumasta toimeen ja sit kun muutaman kerran tekee jotain isompaa, niin sitten se kynnyskin varmasti madaltuu :)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |