100% silkkiä

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Lievää blogiangstia ilmassa. Siirryin jokin aika sitten Bloglovinin käyttäjäksi ja lisäsin samalla liudan uusia blogeja seurattavaksi. Kauhean kätevä se Bloglovinin mobiilisovellus kyllä on, näyttää koko ajan että mitkä postaukset on lukematta ja niin edelleen. Vähän liiankin kätevä: yhden viikonlopun jälkeinen postaussuma oli niin raju, että sain informaatioahdistuskohtauksen enkä ole pariin viikkoon pystynyt käydä lukemassa yhtään ainutta blogikirjoitusta. Tämä on ihan hassu juttu ahdistua, tiedän, mutta jos ihminen on sellainen että samaan kirjasarjaan kuuluvat kirjat pitää lukea järjestyksessä ja jatko-osia ei mielellään katsota jos ekoja osiakaan ei ole nähty, niin tokihan joka ikinen niistä blogipostauksistakin on pakko lukea. Kun voi muuten missata jotain. Ihan sama juttu Twitterin kanssa, jos siellä ei käy koko ajan niin ei voi mennä ollenkaan. Ehkä uskaltaudun tänään vielä avaamaan Bloglovinin ja joustan sen verran että katselen postauksista vain kuvat:)

Tämän avautumisen jälkeen on aika esitellä mummulle kudottu huivi. Huiveja ei olekaan hetkeen nähty, arvatenkin olette niitä jo kovasti kaivanneet.


Malli: Swallowtail Shawl by Evelyn A. Clark (ilmainen ohje Ravelryssä)
Lanka: BC Garn Jaipur Silk Fino (100% silkkiä)
Kulutus: n. 1,2 kerää eli n. 70 grammaa
Puikot: 3.5 mm

Mummu toivoi kevyttä hartiahuivia, jota voisi pitää kesälläkin. Mulla sitten välähti että nyt olisi täydellinen hetki kokeilla silkkilankaa ja kauhean tyytyväinen siihen välähdykseen saa ollakin. Silkki soljui käsissä ja lopputulos on hattaraa. Neuletakki tästä langasta voisi olla aika ihana.


Ensimmäistä kertaa neuloin nyppyjä ja aika hankaliksi ne osoittautuivat ekoilla kierroksilla. Onneksi bongasin Ravelrystä kommentin, jonka mukaan "neulo löysästi" tarkoittaa oikeasti "neulo superhyperdyper löysästi", muuten nyhjäisin varmaan vieläkin niitä nurjia kerroksia. Nämä oli 5 silmukan nyppyjä, virolaisiin pitsihuiveihin 10 silmukan nyppyineen en ihan vielä koe olevani valmis. Ugh.   

Lopputulos miellyttää itseä ja toivottavasti saajaakin, silkkilankaa on ihan pakko kokeilla tulevaisuudessa muihinkin projekteihin. 50 grammaa tuntui olevan varsin riittoisa määrä ja hintakin oli suhteellisen edullinen (14,50€/kerä) joihinkin merinovillalankoihin verrattuna. Lankaidean  ja Titityyn värivalikoimissa näkyy olevan Jaipur Silk Finoa myös harmaana, hmm...

9 kommenttia :

Paula kirjoitti...

Upea huivi! Ja tuota taustalla näkyvää tapettia myös ihastelen jälleen :)

Minäkin käytän nykyään Bloglovinia ja on kyllä aika näppärä, en vaan vielä ole hoksannut että jos on tietokoneversiossa ryhmitellyt blogit joihin ryhmiin, niin saisiko ne mobiilisovelluksessakin näkymään ryhmien mukaan, helpottaisi sitä lukemista kun jonossa on tosiaan jotain 67 uutta kirjoitusta parin päivän lukemattomuuden jälkeen...

Jatta kirjoitti...

Jaan sun ahdistuksesi miljoonan päivittyneen blogin suhteen ;)

Ja mummoille neulominen on <3 Hienon huivin mummi sai!

Villanne kirjoitti...

Kaunis huivi!

hillanen kirjoitti...

Ihana huivi :)

Pitko kirjoitti...

Aivan valtavan ihana huivi!

Blogi"kirjastot" ovat vielä mulle pikkuisen hämärän peitossa... Onko niitä muitakin kuin Bloglovin...? :)

En nimittäin onnistu tilaamaan blogipäivityksiä Bloggeriin tai ainakin se näyttää niistä vain osan. Oliskohan munlaisille joku apuluokka... ;D

Serayna kirjoitti...

Kiitokset kommenteista!
Paula: Musta tuntuu että Bloglovinin app on päivittynyt jossain vaiheessa niin, ettei kategorioita enää näe. Tai ainakin olen melkein varma tästä:)
Jatta: Ihanaa etten ole yksin ahdistukseni kanssa:)
Pitko: Mä seurasin aiemmin myös bloggerin kautta, toimi hyvin, tosin jos blogin osoite muuttui niin piti muistaa käydä vaihtamassa osoite tai päivitykset lakkas tulemasta. Ehkä näin oli käynyt sullekin:)

Satu kirjoitti...

Todella kaunis huivi, kelpaisi minullekin!

Arvaa vaan ahdistuinko äskön, kun avasin Bloglovin'n viikon reissun jälkeen. Lukemattomia tekstejä on monta sataa.

Serayna kirjoitti...

No arvaan Satu että ahdistaa, ja jos niitä ei heti tarkista niin kierre jatkuu ja ahdistuu vielä enemmän:)

Satu kirjoitti...

No niimpä. Nyt on "enää" 259.

Proudly designed by | mlekoshi Playground |