Kippoja ja kuppeja

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Hoi, se olisi syksy taas ja aika pipojen ja villatakkien ja kaulahuivien! Ja höyryävien teepannujen ja kynttilöiden ja muhkuvilttien. Kivaa on niin kauan kun ei tarvitse kohdata inhoja syksyisiä vesisateita.

Syksyssä on se huono puoli myös, että ei ole enää pihakirppiksiä ja kesäisiä rompetoreja. Kesän parasta sunnuntaiviihdettä kun on mielestäni ollut torikirppis. Paras löytö tänä kesänä on ollut tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä pieni oliivinvihreä emalivati, joka lähti mukaan parilla eurolla. Se on niin sympaattinen niin sympaattinen, vaikka kyljestä löytyykin pieni kauneusvirhe kärventymän muodossa. Myyjä väitti kulhoa Fineliksi, mutta minä väitän kyllä että kyseessä on norjalainen cathrineholm. Arabian kermakko ja sokerikko puolestaan irtosivat 9 eurolla, oiva löytö sekin. Tähän talouteen tosin ei tarvisi enää yhtään kermakkoa ja sokerikko, mutta joku liimasormi niitä aina hamstraa kotiin.

Käsityöprojekteja on kerääntynyt työn alle ihan kiitettävästi. Ensimmäinen pipo on jo neulottu, uusi huivi on puikoilla, käsilaukkuakin pitää välillä virkkailla ja yksi ikuisuusprojektikin yrittää lähestyä loppuaan. Ja päässä on tuplasti projekteja lisää. On tämä syysneulominen kivaa!

5 kommenttia :

Piia kirjoitti...

Ihanan näköistä mustavalkoista pilkottaa sieltä keskeneräisenä. Voi mitä siitä tulekaan? :)

Taru kirjoitti...

Syysneulominen on tosiaan niin ihanaa! Ja voi ihanuus mikä kipollinen marjoja tuossa kuvassa :)

Nasti kirjoitti...

Tuo emalikulho on aivan hurmaava!

Nasti kirjoitti...

Tuo emalikulho on aivan hurmaava!

Serayna kirjoitti...

Hih, ihanaa kun jokainen kommentoi eri kuvaa:)
Piia: Siellä on laukku työn alla!

Proudly designed by | mlekoshi Playground |