I love

maanantai 14. lokakuuta 2013

Hurahdin minäkin, Printiciin nimittäin.

Nerokas konsepti kertakaikkisesti; lataa app älypuhelimeesi, valikoi parhaat otoksesi, tee tilaus ja voilá, muutaman päivän kuluttua postiluukusta tipahtaa kiva pikku kirjekuori. Ihan parasta.5 kommenttia :

petra kirjoitti...

Kiva idea mutta kauhistelen tuota hintaa.. Itse tilaan vastaavanlaisia kuvia 12 sentillä kappale :)

Serayna kirjoitti...

Mä taidan olla sen verran laiska, että olen valmis maksamaan vähän extraa nopeudesta ja helppoudesta:). Ja hauskinta Printicissä taitaa olla se, että tuttavia voi ilahduttaa yllätyskuvalähetyksillä. Mistä muuten tilaat omat kuvasi?

petra kirjoitti...

Käytän smartphotoa ja yllärikuvalähetyksiä lähettelen myös.

petra kirjoitti...

Pitää nyt vielä tämä linittää :D http://hupsistarallaa.blogspot.fi/2013/09/kuvia-voi-tilata-kuvapalveluista.html

Serayna kirjoitti...

:D Mä oon varmaan siitä vähän hassu että mua tuo 79 senttiä per kuva ei haittaa lainkaan enkä edes pidä sitä superkalliina, ainakaan jos kyse on jostain 10 kuvasta. Jos kehittelisin enemmänkin paperikuvia niin toki silloin muut tavat olisi järkevämpiä (nyt käyn Zoomin automaateilla jos tarvii muutaman kuvan). Printiciin suhtaudun vähän niin kuin hyvään asiakaspalveluun tai liikeideaan: jos minua miellyttää jossain liikkeessä palvelu/idea/toteutus, niin valitsen todennäköisemmin sen kuin halvemman naapurin:) Ja tämä pätee tietysti vain tiettyyn pisteeseen asti:)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |