Ranteille pikapikalämmintä

tiistai 29. lokakuuta 2013

Tässä teille pikalämmikettä ranteisiin, takaan että valmista tulee parissa tunnissa. Kerrassaan nerokas malli kyseessä! Tosin en tiedä mistä se on peräisin, sillä tein nämä anopin myyjäisistä ostamien kämmekkäiden perusteella. Vinkata saa ohjeen alkuperän jos joku tietää :) Perinteisesti olen aika surkea ottamaan mallia mistään valmiista neuleesta, haluan mieluiten sen ohjeen eteeni. Ensin ihmettelin tässäkin tapauksessa, että miten ihmeessä nämä on tehty, näyttää joltain uudelta äimistyttävältä tekniikalta. Lopulta hokasin, että ei hemmetti, eihän tässä ole kuin ketjusilmukoita, jotka on virkattu kiinteällä silmukalla kiinni edelliseen kerrokseen aina joka 10. silmukka. Peukun paikan saa vapaasti valita. W A U, mind-blowing! Kuten huomaatte olen todella vaikuttunut ja ehkä vähän höhlä kun en heti tajunnut:). Alkuperäiset kämmekkäät oli virkattu liukuvärjätystä Norosta ja värit pääsivät niissä todella oikeuksiinsa. Koukku oli varmaan niissä 4,5 mm, tässä omassa tapauksessa käytin paljon ohuempaa lankaa ja pienempää koukkua. 

Malli: Pikakämmekkäät, alkuperä tuntematon
Koukku: 3,5 mm
Lanka: Hjertegarnin Blend bamboo
Kulutus: Tosi vähän
Kaupan päälle saatte myös pari kuvaa tämän hetkisestä tilasta olohuoneessa. Värittömämpi kausi jatkuu, tosin tuo sinapin/kuparin sävy on tällä hetkellä aika kiva. Sen viehätys juontaa juurensa tuosta kirpparilta löytyneestä pienestä kynttilänjalasta, joka oli varsin sympaattinen löytö.

8 kommenttia :

Johanna Koo kirjoitti...

Voi niin hienoa <3 Kivasti tuo väriä toi tyyny! Munki pitäs keksiä jotain pientä ;)

Satu kirjoitti...

Tämä puusilmä ei kyllä tajua miten nuo on tehty. Jos tulet huomenna neulomaan, niin otatko nuo mukaan? Mun pitäis päästä jollei tule mitään estettä.

Serayna kirjoitti...

Johanna: Kiitos!
Satu: Joo kyllä mä oon tulossa huomenna, otan mukaan noiden testiversion kun nuo valmistuneet ehdin jo antaa anopille. Ja ihanaa että en ole ainut jonka lämmittimet sai hämmennyksiin, idea oli lopulta niin yksinkertainen että tunsin oloni ihan höpöksi kun en heti tajunnut:)

Nasti kirjoitti...

Mainiot lämmittimet! Ja mikä parasta: nyt voin sanoa miehelleni että tekee itse omat kämmekkäänsä sillä hänkin osaa virkata ketjusilmukoita ja laskea kymmeneen :D

Paula kirjoitti...

Tosi kivannäköiset lämmittimet, iski heti virkkausinto!

Pitko kirjoitti...

Melkoisen jännittävät ranteenlämmittimet! :) Ihana värikin.

Peppiina kirjoitti...

Tosi hauskat kämmenikkäät! Juuri olin päättänyt, että virkkaa enää koskaan (!!!), mutta heti tässä tulee toisiin aatoksiin :)

Serayna kirjoitti...

Joo nää on kyllä hauskat, takaan että virkkausinto näistä vain yltyy:)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |