Oi joulu punainen

maanantai 23. joulukuuta 2013

Aika joulu punainen meille tuli, ihan vahingossa, vaikka punainen ei ole inspiroinut aikoihin omassa kodissa. En valita, koska kumman tunnelmalliselta se saa kaiken tuntumaan! Kiitos tästä kaikesta menee sille toiselle pöytäliinalle, joka alun perin piti pöytään laittaa. Vaan löysin sen puhtaiden kaapista aikamoisen mehuläiskän koristamana, ei ihan ollut niin puhdas kun olin kuvitellut sen kaappiin laittaessani.
Ensi vuosikin on pelastettu, kun eteiseen löytyi uusi kalenteri. Olin jo synkistyä, sillä kaikki nettikaupoista löytämäni liitutaulutarrakalenterit jne. oli mitoiltaan vääriä, tuo seinätila kun on hankala valokatkaisimien takia. Sitten uusimmassa Koti&Keittiössä osui silmään Lehtorinteen metallinen seinäkalenteri, joka lähti saman tien tilaukseen. Mitoiltaan kuin tehty tuohon. Mustan kynttilän (+jouluteetä) sain palkintona Löytö-blogin Johanna Koolta, kiitos tack tästä ylläristä:).

Sitten vielä jouluvinkki jakoon: Kun riisipuuroa keittelette, niin heittäkääpä joukkoon vaniljatangon pala ja lorauttakaa puuroa syödessä päälle vaahterasiirappia. On hyvää! 

Jouluja!

Ei kommentteja :

Proudly designed by | mlekoshi Playground |