Eteisen uudistus

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Meidän eteisessä (vaikka oikeasti meillä ei ole eteistä, ulko-ovi avautuu heti olohuoneeseen ja keittiöön) on kätevä syvennys, jossa on tilaa paitsi lasihyllyille myös lapas- ja myssykoreille. Muuttaessamme sain älynväläyksen tapetoida syvennyksen takaseinän keittiöstä yli jääneellä tapetilla ja siinä asussa se on saanut olla viimeiset 3 vuotta. Vaan nyt iski vaihtelunhalu ja tapetti sai lähteä.

Sudin syvennyksen samalla harmaalla maalilla (Tikkurilan Valamo) kuin mitä eteisen seinä on. Muutosoperaatio ei sujunut ilman kommelluksia, tajusin nimittäin pohjustusoperaatioiden jälkeen, että olin pessyt seinät KALKINPOISTOAINEELLA enkä maalinpesuaineella niin kuin oli tarkoitus (purkit olivat vaihtaneet paikkaa kaapissa). Spontaanin naurukohtauksen jälkeen vaivasi huoli, että kupruileeko maalit irti vai mitä. Kalkinpoistoainepurkin kyljessä kun lukee vakuuttavasti, että "kylpyhuoneen koville pinnoille, vain ammattilaiskäyttöön" ja  "erittäin syövyttävää, neutralisoi huolellisesti". Vielä ei ole syöpymisen merkkejä näkynyt, onneksi! 

Muutosoperaation jälkeen syvennys näyttää siis tältä:


Ja ennen tältä:

Mitä tykkäätte? Itse on oikein osaa päättää, oliko muutos välttämättä parempaan. Toki tuo tapetti loi vähän sekavan vaikutelman eivätkä esineet hyllyillä päässeet oikeuksiinsa, mutta harmaa tuntuu tapetin jälkeen semisti valjulta ja aneemiselta. Kummasti harmaa myös taittaa vihertävään suuntaan, kun valaistus on päällä, mistä en tykkää. Ajateltiin M:n kanssa antaa harmaalle pari viikkoa aikaa ja jos se herättää senkin jälkeen lähinnä aneemisia tunteita, niin keksitään tilalle jotain muuta räväkämpää.

7 kommenttia :

JohannaL kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä. Itse ainakin yksinkertaisuuden ystävänä pidän tästä uudesta enemmän.

Jii kirjoitti...

Molemmissa on puolensa, värikäs on itsessään kiinnostava mutta harmaassa esineet pääsevät paremmin esiin. Jälkimmäisestä syystä kallistun harmaan puolelle minäkin.

Johanna Koo kirjoitti...

Teillä on niin upeeta!! <3

Satu kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Jii. Tykkään kovasti tuosta tapetista, mutta harmaata taustaa vasten kipot yms erottuvat paremmin. Ainakin kuvassa.

Pitko kirjoitti...

Räväkän värin kannalla. :) Tumma terrakotta tai burgunginpunainen...? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti noista vaihtoehdoita alempi on parempi ;) Siinä on persoonaa mukana. Tosi on, että esineet pääsevät oikeuksiin yksiväristä taustaa vasten, joten jokin mausteinen väri vähintään.

Serayna kirjoitti...

Heh, näyttää tapetti vs. maali jakavan mielipiteet aika fifty-fifty:)

Terrakotta tai burgundi kuulostavat itse asiassa loistavilta vaihtoehdoilta! Ehkä se olisi vain takaseinän maalaus seuraavan kerran niin ei mene liian tummaksi, tuohon paikkaan ei nimittäin luonnonvalo paljoa ulotu. Tai ehkä jos siihen maalaisi jotain kuvioita...

Proudly designed by | mlekoshi Playground |